in

Українська балерина Катерина Кухар зворушливо привітала сина і поділилась архівним фото

Відома українська артистка балету Катерина Кухар повідомила радісну новину своїм фоловерам. За словами зірки, нещодавно її син відсвяткував день народження. Хлопчику виповнилося 14 років.

На сторінці в Instagram Катерина Кухар запостила рідкісну світлину сина й зворушливо привітала його з днем народження. На фото Тимур позував у новорічному костюмі та мило усміхався.

Балерина повідомила, що син не дозволяє публікувати його світлини. Саме через це Катерина Кухар поділилась архівним фото. Зірка українського шоу-бізнесу адресувала імениннику зворушливі слова. Вона побажала сину здійснення всіх мрій та бажань.

А ще Катерина Кухар заявила, що неабияк вдячна хлопчику. За словами балерини, син відіграє величезну роль в її житті. У складні моменти Тимур завжди підтримує свою зіркову маму.

Фоловери відразу вподобали новий допис Катерини Кухар. У коментарях вони залишили багато приємних слів, привітавши сина балерини з днем народження. Юзери засипали хлопця компліментами й щирими побажаннями. Також вони додали, що Тимур неабияк схожий на свою маму.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ekaterina Kukhar 🇺🇦 (@ekaterinakukhar_official)

«Ну це ж набагато корисніше!» — Лідер гурту O.Torvald Женя Галич виразив свою думку про Тараса Цимбалюка, який перебуває в тилу

Ігор Кондратюк прокоментував, чи має наміри йти захищати Украну від агресії РФ