in

Ігор Кондратюк прокоментував, чи має наміри йти захищати Украну від агресії РФ

Сьогодні всі українці тримають оборону: на фронт пішли бізнесмени, знаменитості, лікарі, словом представники всіх професій та занять. У лавах ЗСУ опинилися вже і Єгор Соболєв, і Андрій Хливнюк, Даніель Салем.

Популярний ведучий Ігор Кондратюк не приховує, що також підпадає під мобілізацію. Ми дізналися, що шоумен потрапляє у четверту хвилю. Його дорослі сини, які займаються бізнесом також. А ось дочка зірки зараз не в Україні. Вона студентка і навчається за океаном.

Шоумен не збирається переховуватися від повістки та згоден піти відстоювати наші землі. Навіть мови не йде про якісь моральні переживання: тут не до емоцій. Цікаво, що на фронті його професія може бути потрібна, адже насправді цей популярний чоловік у молодості здобував технічну кваліфікацію. Він — спеціаліст по радіолокаційній станції. На думку знаменитості, хоч знання отримав ще у радянські часи, вони можуть стати і нині у нагоді.

Війна сильно торкнулася родини Кондратюка. Ще на початку повномасштабної російської агресії ворожий снаряд прилетів у будинок, який так плекав Ігор з близькими. Не важко уявити, які почуття переживало все сімейство. Втім знаменитість не виказав жодної скарги з цього приводу публічно, лише з сумом розповів про наболіле.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк також на початку війни давав чимало коментарів стосовно Оксани Марченко, з якою товаришував під час зйомок проєктів на телеканалі СТБ, і з якою йому навіть свого часу приписували неоднозначні романтичні стосунки. Втім, за словами ведучого, він давно вже не має дружби з дружиною Медведчука.

Українська балерина Катерина Кухар зворушливо привітала сина і поділилась архівним фото

Оля Полякова тепер так заробляє кошти: сфотографувалась з прихильником за 5 тисяч гривень