in

Скандальний комік Андрій Щегель, який втік до Туреччини та назвав Україну «цирком з дебілами», записав відеовибачення перед українцями

Скандальний комік Андрій Щегель записав відео з вибаченнями.

Нагадаємо, що стендапер втік до Туреччини. В інтерв’ю Роману Скрипіну він заявив, що таким чином реалізує своє право «на о****не життя», а те, що у цей час на фронті вмирають українські військові — це, начебто, їхній вибір. Потім Щегель під час ефіру з іншими коміками назвав Україну «цирком з дебілами» та порівняв її з Північною Кореєю.

А вже у понеділок комік записав відео із вибаченнями, яке опублікував на своїй Instagram-сторінці. Він поскаржився на погрози, які адресувалися йому та його сім’ї. А також спробував пояснити свої слова.

«Я в жодному разі не вважаю, що вибір людини – гинути на війні. Я маю на увазі, що українці свідомо обирають Україну та бажання за неї боротися, що в результаті, на жаль, часом призводить до загибелі кращих її дітей», — каже комік.

Щегель додає, що його бурхливе відео, де він облаяв Україну та її громадян — це був наслідок гнівної реакції на погрози йому та рідним. Такі, каже комік, приходили регулярно – доходило навіть до погроз розправою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрій Щегель (@shchehel2.0)

Зірка серіалу «Свати» замилувала новим фото з сином та поділилась секретом бадьорості на весь день

«На шибеницю, всіх розстріляти і на шибеницю!» — путіністка Маша Распутіна розповіла, як потрібно «карати» тих, хто підтримав Україну