in

Зірка серіалу «Свати» замилувала новим фото з сином та поділилась секретом бадьорості на весь день

Анна Кошмал – відома українська актриса, яка прославилася завдяки своїй ролі у серіалі «Свати». Через це до актриси було багато незручних питань, адже більшість акторів у проекті були російськими, і вони підтримали війну. Але Ганна зазначила, що два актори з колективу висловилися проти війни.

Не забуває Кошмал і про Інстаграм, де ділиться з фанатами не лише творчістю, а й особистими кадрами. А цього разу Ганна поділилася кадрами зі своїм сином, якого взяла із собою до магазину.

«Так, так ми ходимо по магазинах. За зиму у Михайла виросла нога на 2 розміри. Я трохи шокована. Тільки й встигай купувати нове взуття», — написала Кошмал.

А раніше Кошмал відповіла на запитання, скільки кави вона за день випиває. Як виявилось, Ганна кинула пити каву.

«Відмовилася від щоденного вживання кави 2 роки тому) Змінила на більш здоровий варіант — чай ​​матчу, вона не зневоднює, сильний антиоксидант, бодрид, на довше вистачає і не впливає на тиск (серце не скаче, як скажене, як від кави)», — відповіла Ганна та поділилася фотографією напою.

«Мініатюра: жінки та самообман» — балерина Катерина Кухар поділилася своєю головною хитрістю ідеальної фігури

Скандальний комік Андрій Щегель, який втік до Туреччини та назвав Україну «цирком з дебілами», записав відеовибачення перед українцями