in

«Пам’ять вічна, воїне тобі!» — Олександр Усик написав потужний вірш про ростріляного українського Захисника

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик написав потужний вірш про українського воїна, якого жорстоко розстріляли російські окупанти після слів «Слава Україні!» Зворушливі рядки боксер прочитав на камеру, віддавши таким чином шану цинічно вбитому герою.

Відповідне відео спортсмен розмістив на особистій сторінці в Instagram. Менше ніж за годину після публікації (на момент написання новини) під ним зібралося понад 30 тисяч лайків та близько 800 коментарів. Число реакцій постійно збільшується

«Слава Україні – за такі слова, кулю ти отримав і тебе нема, але пам’ять вічна, воїне тобі, ти за Неньку рідну ворогів давив. Показав ти силу, силу ЗСУ – так, Героям слава, а тобі в раю», – продекламував Усик авторську поезію.

Інтернет-користувачі всипали коментарі боксера гаслом у відповідь: «Героям Слава!». Також підписники залишають: «Прекрасні слова! Нехай Бог береже наших воїнів і нас від російського зла», «Було у нас два чемпіони: Олександр і Вася. Залишився один», «Не забудемо і не пробачимо», «Прийняв смерть, дивлячись їй у очі, стоячи. І не здригнувся. Справжній син свого народу».

6 березня соцмережі сколихнуло відео вбивства окупантами беззбройного українського військовослужбовця. Росіяни вистрілили у бійця після того, як той сказав: «Слава Україні!»

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубинець наголосив, що Росії доведеться відповідати за кожен скоєний військовий злочин. Зі свого боку, росіяни вибухнули істерикою, висуваючи власні версії злочину.

Офіс Генпрокурора України розпочав розслідування, а у мережі в цей час оголосили грошову винагороду за імена вбивць полоненого українського захисника. Ця сума постійно зростає.

«Прилетіла ракета в цей будинок!» — Олена Кравець зізналась, що у місце, де була розташована квартира доньки, влучила ракета

«Ви втримали Україну, Валерію Федоровичу!» — легенда вітчизняного кіно Ада Роговцева молиться за Валерія Залужного