in

Камалія поділилась в яких стосунках перебуває з колишньою дружиною свого чоловіка та його донькою

Вдале заміжжя шанувальники та журналісти часто ставили Камалії у провину. Багатствами Мохаммада Захура оточуючі нівелювали заслуги самої артистки, яка стала відомою ще до того, як познайомилася з пакистано-британським мільярдером.

Камалія зробила модний чубчик
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Неодноразово і сама Камалія, і її матір Інна Петрівна наголошували, що свою кар’єру співачку побудувала самостійно, не вдаючись до використання грошей свого обранця.

Конфлікт з колишньою дружиною чоловіка

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Втім як з’ясувалося, це було далеко не єдиною зворотньою стороною історії кохання виконавиці і бізнесмена. Минулого року артистка вперше розповіла про те, що не спілкувалась і не познайомилася з колишньою дружиною чоловіка. Уся справа в тому, що вона образливо та не етично висловлювалася у сторону співачки, про що остання дізналася до реалізації особистої зустрічі. Тому Камалія прийняла рішення навіть не розпочинати ці взаємини.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Ціна багатомільйонного щастя Камалії

Натомість з падчеркою у артистки також стаються конфлікти. Більше 10 років тому співачка дала інтерв’ю для Алли Крутої, в якому розповіла, що не ладнає із Танею. І через стільки років нічого не змінилося, адже під час війни жінки також сильно сварилися.

“Напевно, намагаємось не перетинатися. Я постійно дивлюся новини українців і дуже часто висловлююся щодо росіян, і її це ображає, бо її мати — росіянка, і в нас така війна між нами”, — розповіла виконавиця.

Про це артистка розповіла в програмі “Життя відомих людей”. Але на даний момент суперечки між жінками стаються на політичному ґрунті, так як матір Тані — росіянка.

18-річна донька Моніки Беллуччі прикрасила обкладинку відомого глянцю

Американська кіноакадемія вдруге відмовила президенту України у виступі на престижній кінопремії