in

18-річна донька Моніки Беллуччі прикрасила обкладинку відомого глянцю

18-річна манекенниця стала головною героїнею весняного випуску глянцю Wonderland. Вона була одягнена з ніг до голови у вбрання від Dior та прикраси Cartier.

На одному з фото Діва Кассель позує у прозорій мереживній білизні — крихітних трусиках-шортиках та елегантному бюстгальтері. Її образ завершили ефектна чорна вуаль із вишивкою, дорогоцінні сережки, масивне кольє та яскравий макіяж. На цьому фото дівчинка дуже нагадала свою зіркову матусю. Нещодавно 58-річна Моніка Беллуччі знялася для Vogue, представивши в прозорій білизні та панчохах.

На іншому знімку дочка італійської актриси та французького актора позувала в незвичайній маленькій чорній сукні з фактурною спідницею та мереживом. Її образ завершили високі чоботи, сумочка-відерце та перова пов’язка на шиї.

З 14-річного віку Діва Кассель підкорює модний світ – бере участь у фотосесіях та ходить подіумом. Вона стала музою для багатьох брендів, а за останні кілька років без неї не пройшов жодний показ Dolce&Gabbana, а сама вона не пропускає жодного показу Dior.

Як виглядають українські знаменнитості без макіяжу в домашній обстановці

Камалія поділилась в яких стосунках перебуває з колишньою дружиною свого чоловіка та його донькою