in

Українська співачка Камалія таємно вийшла заміж за значно молодшого пакистанця

Відома українська співачка Камалія була знаменитою в Україні ще до свого заміжжя з мільярдером Мохаммадом Захуром, але після весілля з ним змогла заявити про себе і на батьківщині чоловіка Пакистані. Не так давно пара зізналася, що їхня історія кохання добігає кінця. Однак артистка не припиняє відвідувати країну, в якій народився її колишній чоловік, і ба більше, пакистанці вже знайшли для виконавиці нового обранця.

Так, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постала з місцевою знаменитістю. У дописі до публікації артистка повідомила, що пакистанські ЗМІ її видали заміж за цього чоловіка. Приводом послужив її наряд: червоне сарі, в якому зазвичай виходять заміж.

Співачка посміялася над журналістами, а також заявила, що вони, мовляв, повсюди однакові: постійно шукають сенсацію.

Нагадуємо, що колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур перебуває вже у доволі поважному віці. До зустрічі з артисткою у нього була сім’я. Чоловік був одружений з росіянкою, яка народила йому двох дітей — Таню та Армана. Старша дочка багатія поселилася у Великобританії та має там свій бізнес. Син Арман після закінчення школи бізнесу в москві оселився разом з батьком в Києві і незадовго до 24 лютого евакуювався разом зі своїми сестрами.

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка вирішила не покидати свою батьківщину і залишилася разом з матір’ю у палаці, який знаходиться на Київщині. Але вже через декілька тижнів стало зрозуміло, що необхідно виїжджати. Співачка прожила під одним дахом з сім’єю Мохаммада лише півроку, після чого стосунки дали серйозну тріщину.

Конфлікти відбувалися на політичній основі, а бізнесмен підтримав свою дочку. Зараз родина багато часу проводить разом заради спільних дітей. Камалія запевняє, що так і продовжуватиметься. Зараз виконавиця сконцентрована на своїй кар’єрі, благодійних заходах, концертах, гастролях, тощо.

«Романтичний вікенд на двох» — Андрій Данилко показав милі кадри з відпочинку із зірковою «мамою» Вєрки Сердючки

Українська співачка Тіна Кароль попередила фанатів про завершення музичної кар’єри