in

Шокуючі кадри знаменнитостей, на яких вони набрали лишні кілограми

Знаменитості неабияк переймаються через свій зовнішній вигляд, зокрема через вагу теж.

Хоч бодіпозитив і популярне явище сьогодні, та коли на вагах зірок з’являються зайві кіло, то вони намагаються їх позбутися. Це допомагає їм почуватися, першою чергою, більш здоровішими, а також більш впевненішими у собі.

Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA тримала свою вагу в таємниці. Однак артистка охоче ділилася результатами свого схуднення. Кардинально худнути Заріцька почала на проєкті «Танці з зірками». Як тоді зізнавалась Саша, вона хотіла, аби її партнеру Юрію Мєшкову було легше робити з нею підтримки. За час участі в шоу виконавиця скинула понад 20 кіло. На досягнутому артистка не зупинилися. Після завершення проєкту знаменитість зайнялася своїм харчуванням припинила вживати цурок, молоко, м’ясо, хліб, снеки. У результаті Саша схудла на понад 35 кіло.

alyona alyona

Виконавиця раніше зізнавалась, що важила 127 кілограм. Утім, вона взялася за свою фігуру та почала худнути. Тоді за півтора місяця знаменитість схудла на 10 кіло. alyona alyona правильно харчувалася та займалася спортом. Однак через травму ноги артистка знову почала набирати вагу. Серйозно взялася за свою вагу співачка 2022 року. Артистка за літо схудла на 20 кілограм.

Ксенія Мішина

Найбільше акторка важила понад 80 кілограм. Вагу знаменитість набрала під час вагітності. Як зізнавалась Ксенія, тоді вона неабияк комплексувала та вважала себе непривабливою. Тож, після народження сина Мішина почала худнути. Акторка сіла на сувору дієту та почала щоранку бігати. Вже через рік зірка важила 50 кіло. Нині вага Ксенії становить 48 кіло.

Настя Каменських

Виконавиця завжди мала привабливі форми. Утім, прихильники почали помічати, що їхня кумирка неабияк набрала зайвої ваги. Тож декілька років тому Настя серйозно взялася за свою фігуру та почала худнути. Артистка активно займалася спортом та працювала з дієтологом. І це дало позитивний результат, адже Каменських вдалося повернути свою струнку фігуру.

Американська кіноакадемія вдруге відмовила президенту України у виступі на престижній кінопремії

«Ми навчимо тебе, с*ка батьківщину любити!» — співачка Земфіра, підтримавши українців, висміяла Кремлівську владу у новій композиції