in

«Ми навчимо тебе, с*ка батьківщину любити!» — співачка Земфіра, підтримавши українців, висміяла Кремлівську владу у новій композиції

Російська співачка Земфіра випустила нову іронічну пісню, у якій показала усю сутність росіян.

У антивоєнній композиції під назвою «PODNHA» співачка заспівала про те, як кремлівська влада намагається «привчити» своїх громадян «любити батьківщину», навіть незважаючи на те, що їхня країна в пала в очах всього світу. У нецензурних рядках Земфіра висміяла те, на що перетворилася її батьківщина.

Разом з треком співачка представила liryc-відео, у якому люди падали, як фігурки в грі «Тетріс». Режисерка та близька подруга Земфіри, Рената Літвінова, зачитала на початку рядки, в яких йдеться про те, що у РФ співачку визнали «іноагенткою».

«Ми навчимо тебе, с*ка батьківщину любити, цілувати її черевики та підошви. Ми навчимо тебе, с*ка, батьківщину любити сьогодення, майбутнє та минуле. Ми навчимо тебе, с*ка, батьківщину любити. Навіть якщо ми з тобою ніде не прошені. Навчись, с*ка, батьківщину любити», — йдеться у пісні Земфіри.

У Instagram на співачку вже налетіли обурені росіяни, яких образила пісня Земфіри. Мешканці РФ розгнівалася на те, зо виконавиця покинула їхній тонучий корабель та не підтримує кремлівську владу: «Відбилися від народу ви», «Чи є в автора справді Батьківщина? Навіть довелося слово спотворити буквою N», «Навіщо лити бруд із-за бугра?».

Нагадаємо, що від початку повномасштабної війни в Україні співачка Земфіра висловилася проти російської влади та покинула Москву. Зараз співачка перебуває у Франції. Виконавиця неодноразово виступала з промовами на підтримку України та закликала зупинити російського диктатора Путіна.

Шокуючі кадри знаменнитостей, на яких вони набрали лишні кілограми

!Іноді гроші дарував!» — Дмитро Гордон відверто зізнався, скільки витрачає коштів на всю родину за кордоном