in

Українська співачка, яка, як дві каплі води, схожа на голлівудську зірку Анджеліну Джолі

Анджеліна Джолі — ідеал сучасної жінки, починаючи з зовнішності і закінчуючи її акторською майстерністю та сімейною ідилією.

Не одна дівчина, мріючи бути схожою на знамениту Лару Крофт, лягала на хірургічний стіл, щоб хоч трохи переробити себе і стати схожою на голлівудську зірку. Однак, знайшлася на планеті та щасливиця, яка від природи як дві краплі води схожа на знамениту американку. Нею виявилася українська артистка Таня Воржева, яка відома багатьом завдяки участі у «Фабриці зірок 3». Багатьом шанувальникам, напевно, запам’ятався її пристрасний поцілунок з Максом Барським під час виступу.

Цікаво, що Воржева не в захваті від асоціацій з голлівудською красунею Джолі, хоч і не приховує, що порівняння з однією з найкрасивіших жінок світу їй лестить. Найвиразніші риси подібності – це обличчя. У них обох яскраво виражені вилиці, широка щелепа, форма очей та однакові брови.

Таня Воржева та Анджеліна Джолі

Також схожі дівчата та статурою: худі руки, виразні ключиці та осика талія.

Подібність Воржової та Джолі

Збігаються у Тані та Джолі навіть почуття стилю: люблять одяг з відкритим верхом, сукні, ділові костюми, а також носять однакові зачіски та колір волосся.

Українська співачка Таня Воржева

«З Далласа в Х’юстон мчу на коні!» — Максим Галкін приміряв на собі образ ковбоя

«Скрізь Україна, скрізь ваша зрада» — Максим Галкін, показавши доньку у вишиванці, розізлив росіян