in

«Скрізь Україна, скрізь ваша зрада» — Максим Галкін, показавши доньку у вишиванці, розізлив росіян

Російський гуморист Максим Галкін 8 Березня привітав жінок з Міжнародним жіночим днем.

На сторінці в Instagram шоумен розмістив світлину своєї доньки від Алли Пугачової, 9-річної Єлизавети і підписав її: «Зі святом вас, дорогі жінки! Кохання та гармонії!».

Цікаво, що на фотографії Ліза зображена у віночку з соняхів та сорочці, яка дуже нагадує вишиванку.

Вбрання дівчинки викликало справжню істерику серед росіян. «Скрізь Україна, скрізь ваша зрада», «Пугачову і Галкіна варто позбавити російського громадянства, вони зрадили батьківщину остаточно», «ну і навіщо вишиванка? Ти назавжди вирішив від Росії відректися?», «Хіба дитина винна, навіщо ви її втягуєте в свої дорослі ігри», «Бідний Макс…. ніяк не може без синьо-жовтих кольорів».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Тим часом українські прихильники Галкіна наробили його доньці компліментів: «справжня україночка», «Соняшники! Наші, херсонські! Як же хочеться додому до Херсона!», «ваша донька у віночку наче україночка. Вона як сонечко у заквітчаному віночку з соняшникових квіток», «Ліза наче українка».

З початком повномасштабного вторгнення Максим Галкін виступив проти кривавої політики путіна та публічно підтримав Україну. Після цього гумориста визнали «іноагентом» у росії і почали всюди «скасовувати». Разом з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми Галкін прийняв рішення переїхати з рф до Ізраїлю.

Українська співачка, яка, як дві каплі води, схожа на голлівудську зірку Анджеліну Джолі

«Як приємно почуватися жінкою!» — Наталія Могилевська поділилась яким сюрпризом здивував її бойфренд