in

Як виглядають українські знаменнитості без макіяжу в домашній обстановці

Всі звикли їх бачити з яскравим макіяжем та карколомними укладками. Важко навіть уявити, що Тіна Кароль, Таюне чи Катя Осадча можуть вийти у світ без гриму. Втім, коли софіти вимикаються, навіть зірки такого масштабу стають звичайними панянками, які поспішають до своїх родин, де їх знають справжніх.

Інколи знаменитості дають і фанатам зазирнути у їх домашній світ. Наприклад, дружина Юрія Горбунова не соромиться показуватися без макіяжу. Вона часто спілкується з прихильниками через сторіз, де показує обличчя без гриму. Раніше до неї на сторінку в Інстаграмі приходили хейтери, які намагалися цькувати за це, але згодом гнівних коментарів стало менше. За Катерину свого часу навіть заступався її чоловік у мережі.

Катя Осадча без макіяжу

Не приховує свою натуральну вроду і Тіна Кароль. Зірка часто робить селфі, де видно, що навіть без тонни косметики виконавиця виглядає блискучо. Але найбільше вразили прихильників співачки світлини, якими поділився брат артистки. Станіслав Ліберман показав зустріч своєї знаменитої сестри з рідними, на яку виконавиця прийшла без гриму та укладки.

Тіна Кароль без макіяжу

А ось фото, де демонструє свою натуральну вроду бек-вокалістка Олега Винника, співачка Таюне, знайти дуже непросто. Зірка зазвичай ділиться своїми знімками з концертів, де при повному параді виходить до глядачів. Інстаграм співачки повний професійних фото, на яких вона також позує з макіяжем. Втім, все ж таки вдалося віднайти кадри, де зірки показує свою натуральну вроду.

Таюне без макіяжу

Олександр Пономарьов та всі його спутниці життя з якими він перебував у стосунках

18-річна донька Моніки Беллуччі прикрасила обкладинку відомого глянцю