in

Який вигляд має заміський будинок Руслани Писанки на Київщині

Руслана Писанка – харизматична, талановита і неймовірно красива жінка. Саме такою її назавжди запам’ятають прихильники. Нажаль, Руслана занадто рано пішла з життя. В липні 2022 року її серце зупинилося від важкої онкологічної хвороби. Їй було всього 56 років.

Життя Писанки склалося так, що вона занадто довго не могла знайти своє особисте щастя. Саме тому у неї і немає дітей. Своє справжнє кохання Руслана зустріла, коли їй вже було за 40. Ігор Ісаков – так звуть чоловіка, який прожив у шлюбі з Писанкою 10 років і був з нею до її останнього подиху.

Коли вони одружилися, то вирішили поселитися подалі від міської метушні і прийняли рішення будувати заміський будинок на Київщині.

Ще у 2021 році Руслана Писана з чоловіком приймали в себе в гостях журналістів програми “ЖВЛ” і проводили екскурсію по своєму сімейному гніздечку.

Будинок Писанки дійсно розкішний. Він має два поверхи та велику прибудинкову ділянку, де акторка за життя вирощувала зелень і квіти. Ремонт в будинку сучасний і виконаний з натуральних матеріалів: дерева, каміння і мармуру.

Варто відзначити, що після смерті Руслани Писанки цей будинок перейшов у спадок її чоловіку, адже дітей вона не мала, а всі близькі родичі померли. Проте, ні розкішний маєток, ні гроші не зможуть замінити Ігорю Ісакову кохану жінку. Чоловік час від часу виходить на зв’язок у соціальних мережах і зізнається, що дуже важко переживає втрату. За останні півроку чоловік дуже змарнів і помітно постарів. Саме Ігор був з Русланою, коли вона проходила лікування у Німеччині. Він доглядав за нею і весь час був поряд, аж до останнього її подиху.

Довге волосся, струнка талія: як виглядала в молодості українська артистка Ніна Матвієнко

Такою ще її ніхто не бачив: Джамала здивувала українців в новому незвичному образі