in

«На інвалідній колясці» — чоловік Руслани Писанки пригадав, як дізнався про невиліковну хворобу дружини

Чоловік акторки та ведучої Руслани Писанки – Ігор Ісаков – пригадав, як віз дружину на лікування до Німеччини та як дізнався, що у неї невиліковний рак.

У програмі ЖВЛ вдівець розповів, що коли почалася повномасштабна війна, вони перебували вдома. Бойові дії велися зовсім поруч з їхнім будинком. Ігор Ісаков хвилювався за дружину та тещу, в якої теж був рак, тож вирішив вивезти їх. Руслану чоловік відправив на лікування до Німеччини, адже в неї був серйозний перелом ноги. Тим часом він із тещею поїхав на захід України. Коли Ісаков повернувся додому, то мама Руслани Писанки померла.

«Кажу: «Русь, дивись, ми не знаємо, що тут буде. У тебе зламана нога і дуже складний перелом. Давай, кажу, тебе відправимо хоч куди-небудь». Я її вмовив, слава Богу, у нас були закордонні паспорти з собою. Я сказав, що до Німеччини було б непогано, бо там у Русі кум живе. І я повіз Русю на кордон із Румунією. Вона поїхала без речей, без нічого, з одним пакетиком, ходунками та на інвалідній колясці. Це було щось страшне», — пригадав чоловік Руслани.

Однак згодом Ігор дізнався страшну новину – у його дружини рак. Щоправда, Руслана заспокоювала його та говорила, що неодмінно одужає. Чоловік був переконаний, що все буде гаразд. Навіть коли у документах Ігор прочитав, що хвороба дружини невиліковна, однаково сподівався на краще.

«Каже: «Ігорюшо, не хвилюйся. Все добре, але в мене є пухлина. Лікарі сказали, що все операбельно, тому ми все зробимо, все буде добре». Я настільки повірив її словам, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я міг поїхати до неї, я читав, що це вже було «паліативне лікування». Я не хотів розуміти цього, я настільки вірив Русі», — пригадав Ігор.

Чоловік пригадує, що Руслана була сповнена оптимізму та навіть будувала плани на майбутнє.

«Коли збирався їхати до неї, вона мені прислала величезний список. Це і мультиварка, і сковорідки, і келихи. Вона попросила привезти їй усі перуки. І на жаль, всі ці перуки їй знадобилися. Мені довелося підстригати Русю. Це був такий момент дуже неприємний», — поділився Ісаков.

«Їх нікому обійняти чи поцьомати!» — ведучий ЖВЛ Тимур Мірошниченко наважився всиновити дитину після 24 лютого минулого року

«Зводить з розуму» – телеведуча Леся Нікітюк апетитно покрутила пятою точкою в центрі міста