in

«Сьогоднішній режим Росії звалиться як картковий будиночок!» — Івар Калниньш розірвав усі зв’язки з РФ, а росіян назвав імперіалістами

Зірка радянського кіно латвійського походження Івар Калниньш відверто виступив проти кривавої політики путіна.

Актор з початком повномасштабного вторгнення рф до України рішуче засудив дії російської влади та покинув росію. Наразі артист розірвав усі свої зв’язки з рф, а росіян Калниньш назвав імперіалістами.

Актор наголосив, що він справді багато знімався в російському кіно, але зараз «викинув це з пам’яті», пише один з російських Telegram-видань:

«Так, я багато знімався у радянських та російських картинах. Але зараз я викинув це з пам’яті та забув про це. Нехай вони (росіяни – прим.ред.) наживаються на тому прекрасному, що ми залишили їм», — сказав Калниньш.

Він також заявив, що його не турбує, що він може через свої висловлювання та відкрите засудження російської влади потрапити у так званий «чорний список» в рф:

«Можна я відповім на це «по-французьки»? Мені насрати на це. Є інший світ, який мене цікавить більше. А всі ці імперські замашки росіян смішні у ХХІ столітті. Сьогоднішній режим Росії звалиться як картковий будиночок, як колись Радянський Союз», — наголосив Калниньш.

Зазначимо, що Івар Калниньш радянський та латвійський актор театру та кіно. Зіграв у більше ніж 119 телепроєктах. Зокрема, відомий за ролями у таких стрічках, як «Розшукується небезпечний злочинець», «Віра. Надія. Кохання», «Гастролери», «Бальзаківський вік або всі мужики…», «Ризькі канікули», «ТАРС уповноважений заявити».

 

«Героїчний вчинок!» — хореограф Женя Кіт виставив на аукціон свій кубок переможця проекту «Танці зірками»

Олег Винник і Дмитро Ступка: чому вони зникли з поля зору від початку повномасштабного вторгнення РФ