in

Зірка радянського кіно Івар Калниньш з ненавистю відрікся від Росії і розповів, як все російське у світі викликає негатив

Зірка радянського кіно латвійського походження Івар Калниньш заявив, що раз і назавжди відмовився від знімань у російському кіно.

Під час розмови з Наталею Мосейчук у її YouTube-проєкті Калниньш заявив, що ніколи більше не приїде в рф, навіть після того, як закінчиться повномасштабна війна в Україні:

«Я не поїду взагалі. Я сказав своїм агентам, щоб не чіпали мене. Взагалі в цьому житті», — сказав Івар Калниньш.

Також актор поділився, що останній рік був у нього дуже насиченим в гастрольному плані, він багато де був у Європі та бачив, як скасовують все російське:

«Я поїздив деякими європейськими країнами, останній рік доволі багатий на гастролі був, і все російське викликає неприязнь через цей конфлікт. В Лондоні, наприклад, в автобусі переклад російською мовою прибрали, інші мови залишились, а російською прибрали», — поділився Калниньш.

Нагадаємо, що Івар Калниньш різко засудив криваву політику путіна і публічно підтримав Україну. На закиди росіян актор відповів, що йому начхати, що вони думають, а на чорний список, в який його внесли в рф, йому «насрати». Івар Калниньш також розповів, що в його рідній Латвії підтримують Україну та виступають проти війни.

А декілька місяців тому Івар Калниньш на підтримку України заспівав нашою мовою фрагмент з композиції «Ніч яка місячна».

Загрожує до 10 років в’язниці: екс-воєнкому Одеси повідомили про підозру, але він зник

«Цієї людини для мене не існує» — Маша Єфросиніна, після хейту в свою сторону, швидко «перевзулась» і звинуватила Горбунова