in

Від дати виходу першої серії минуло 28 років: як змінилась головна героїня серіалу «Ксена: принцесса-воїн»

Фентезійний телесеріал «Ксена: принцеса-воїн» вперше вийшов на телеекрани далекого 1995 року.

Кінокартина про войовничу принцесу Ксену одразу полюбилася глядачам та завоювала чималу популярність серед публіки. Серіал, у якого шість сезонів, мав високі рейтинги. Стрічку транслювали у понад 108 країнах світу.

Від дати виходу першої серії минуло 28 років. За цей час виконавиця головної ролі серіалу «Ксена: принцеса-воїн» неабияк змінилася.

Люсі Лоулес (Ксена)

Новозеландська акторка зіграла у серіалі головну роль, Люсі втілила на екрані Ксену – принцесу воїн. Молода Лоулесс стала неабияк популярною, спочатку в Америці, а потім й у світі.

Після завершення знімань картини знаменитість продовжила далі займатися акторською кар’єрою. Люсі мала ролі у таких фільмах, як «Людина-павук», «Секретні матеріали», «Евротур», «Бугімен», «Зоряний крейсер «Галактика», «Спартак: Кров та пісок» та інших.

Та не лише акторською кар’єрою займається знаменитість. Вона пробувала себе у ролі ведучої. Також Люсі розвивала співочу кар’єру.

Утім, у 2010-х роках кар’єра знаменитості пішла на спад. Повернути таку популярність, яку їй приніс серіал «Ксена: принцеса-воїн», вже не вдалося. Нині Люсі співає, грає епізодичні ролі та озвучує персонажів у кінокартинах.

Лоулес була двічі у шлюбі. Першим її чоловіком став Гарт Лоулес, від якого вона народила доньку. Другим чоловіком Люсі став продюсер Роберт Таперт. У подружжя народилося двоє синів.

Невістка Ющенка та донька Сумської розважаються на повну в Москві в той час, коли рашисти бомблять Україну

Скандал при присудженні Національної премії: один із лауреатів має тісні зв’язки з країною-агресоркою