in

Невістка Ющенка та донька Сумської розважаються на повну в Москві в той час, коли рашисти бомблять Україну

Деякі українки ще задовго до початку війни переїхали на ПМЖ до росії і встигли обрости там сім’ями і дітьми. Звісно ж, після повномасштабного вторгнення й не думали про повернення у Київ під бомби. Живуть і не переживають через те, що їхні найрідніші люди потерпають щодня.

Ліза Ющенко

Нині колишня невістка Віктора Ющенка мешкає у москві. Українка похвалилася кадрами зі святкування дня народження доньки. Онучці третього президента Варварі минуло 13 років. Відзначали цю важливу дату в кафе. Тримаючи бокал у руках, щаслива мама відзначила:

«У 13 років пити ще не можна, але ти вже доросла»

Разом з іменинницею хвацько витанцьовувала й мама Лізи Ющенко та Маші Єфросиніної пані Людмила. Чи привітала телеведуча рідну племінницю з 13-літтям, невідомо. В нещодавньому інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що спілкування між рідними сестрами останнім часом зведено практично до нуля.

З сином Ющенка Андрієм Єлизавета розлучилася ще у 2012 році. За 2 роки вийшла заміж за російського бізнесмена Сергія, якому народила сина.

Антоніна Паперна

Не відстає від землячки й донька Ольги Сумської. У той час, як мама ллє сльози перед екраном, запевняючи, як її старшій доні важко жити в російському оточенні, сама Тоня з чоловіком і донечкою вирішила розважитися. Родина Ягличів завітала на допрем’єрний показ мультфільму “Царівна і Таємнича гостя”. Подружжя має ще й сина, але на люди вивели тільки 5-річну Єву.

Колись Володимир Яглич був одружений зі Світланою Ходченковою. За 5 років цей шлюб розпався. Коли Антоніна приїхала до москви на навчання, то закохалася в актора, і вони стали жити разом. Подейкують, що росіянин ще й досі не оформив стосунків із Паперною офіційно. Натомість та подарувала йому двох діточок.

У зв’язку зі збільшенням родини довелося переїхати з квартири у більш просторий котедж за містом. Сумська не бачилася з Тонею й онуками вже цілий рік. Спілкуються виключно телефоном. Ольга запевнила, що читає малечі українські казки.

Олег Винник і Дмитро Ступка: чому вони зникли з поля зору від початку повномасштабного вторгнення РФ

Від дати виходу першої серії минуло 28 років: як змінилась головна героїня серіалу «Ксена: принцесса-воїн»