in

Жив на три сім’ї і бив сина: як виглядав батько популярного шеф-кухаря та судді «МайстерШеф» Ектора Хіменес-Браво

Популярний шеф-кухар та безнасінний суддя «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво родом із Колумбії. Кулінар неодноразово розповідав, що любов до кулінарії прищепила йому мати. З нею в Ектора дуже теплі стосунки, чого не скажеш про батька.

В одній із публікацій Хіменес-Браво поділився моторошними подробицями свого дитинства. Виявилося, що його батько був тираном та бабником.

За словами шеф-кухаря, батько був дуже суворим до нього в дитинстві. До того ж чоловік жив на три сім’ї і бив сина.
«Батько бив мене з усієї дурниці. За найменшу провину, бив по обличчю, по тілу до крові. Одного разу я став свідком того, як він бив мою маму… Я просто взяв її і ми вийшли обоє з дому», — розповів Ектор.

Батько був проти того, щоб Ектор пішов у кулінарію, і для кухаря це стало останньою краплею – він пішов із дому.

«Критичною точкою став мій вибір кар’єри — вчитися на кухаря — тоді він сказав, що ніколи не підтримає мене. І я пішов із дому.

Усі знали, який спосіб життя в нього. Він маніпулював моєю мамою, щоб вона прийняла це. Брат із сестрою мабуть вирішили, що для них це нормально. Ми навіть ніколи не сідали та не розмовляли про те, що робити з цим, як вирішити. Я був дуже засмучений, що вони згодні із ситуацією..», — згадує Браво.

Через багато років батько спробував налагодити контакт із сином, оскільки всі гроші витратив на жінок і на старості став нікому не потрібен.

«Він просто розтратив усе, що мав. І на старості нікому не був потрібен. Такий дуже злий жарт був зіграний з ним. Єдиний, хто погодився його доглядати в його останні дні — була моя мама. Колись давно батько перестав для мене існувати. Ми стали чужими людьми. Де б він зараз не був — нехай спочиває зі світом», — додав шеф-кухар.

Анна Трінчер показала шрам, який залишився в інтимному місці через рік від операції

«Ось таке побачення!» — Ксенія Мішина, вперше за тривалий час, сходила на побачення та показала обранця