in

Майонез, кока-кола та аспірин: ось цими компонентами голівудські зірки миють голову аби мати розкіше волося

Гарна зачіска — чи не найважливіший елемент образу кожної людини. Втім задля того, аби вона вийшла вдалою, важливо правильно доглядати за волоссям. А тут вже починається завдання не з легких. Попри те, що на полицях магазинів та аптек можна знайти широкий асортимент товарів для волосся, отримати бажаний результат вдається не всім. У таких випадках у хід ідуть різноманітні поради та секрети від знайомих або з інтернету. Нерідко навіть голлівудські зірки привідкривають завісу таємниці догляду за волоссям й досягнення укладки, як із реклами.

Про зіркові лайфхаки читайте далі у нашому матеріалі.

Аспірин не тільки від головного болю?

Американська актриса Дженніфер Еністон здивувала фанатів заявою про те, що перед кожним миттям голови, вона модифікує шампунь і додає до нього трохи аспірину. Жінка стверджує, що подрібнений аспірин — запорука шовковистості волосся.

Кока-кола замість ополіскувача

Втім британська актриса та модель Сьюкі Уотерхаус значно перевершила свою колегу в нестандартності підходу до догляду за волоссям. Дівчина розповіла, що досягнути бажаного блиску шевелюри можна і без захмарних витрат на професійні шампуні та кондиціонери. Зекономити їй вдається за допомогою кока-коли, ціна якої на порядок нижча за професійний догляд за волоссям. Сьюкі Уотерхаус зізнається, що цей солодкий напій робить справжнє диво з волоссям і надає йому такого яскравого блиску. І що тут сказати? У акторки дійсно чудове волосся.

 

Майонезний рай для волосся

Враховуючи вищезгадані лайфхаки зірок, цей навряд чи здивує, втім він також заслуговує на увагу. Американська і домініканська актриса Зої Салдана розповіла про невід’ємну частинку своєї щоденної рутини по догляду за волоссям. Жінка поділилась вражаючим ефектом від використання майонезу. За словами Зої Салдани, якщо використовувати натуральний домашній майонез у ролі маски для волосся, то це може стимулювати його ріст.

Рецепту чудо-маски акторку навчила її мама. То ж беріть блокноти й записуйте: один яєчний жовток, столову ложку оцту, оливкового масла й дрібку гірчиці потрібно перемішати й нанести на волосся.

Маска для волосся класу люкс

Усім відома іспанська акторка та модель Пенелопа Крус також вирішила розповісти про секрет свого шикарного волосся. Від ламкості волосся жінку рятує спеціальна маска, із манго, кави, перепелиних яєць, кленового сиропу та кориці. Як бачимо, рецепт розкішного волосся не з бюджетних, втім результат вражає.

Світ обирає українське: американська співачка Селена Гомес з’явилась на публіці у трендовому одязі від українського бренд

Як дві каплі води: як виглядає старший брат Тіни Кароль, який не полюбляє публічність