in

Як дві каплі води: як виглядає старший брат Тіни Кароль, який не полюбляє публічність

Колись суперзірка на ім’я Тіна Кароль була звичайною дівчиною на ім’я Тетяна Ліберман. Красуня виросла у простій сім’ї, де виховувалася разом зі старшим братом Станіславом. На відміну від своєї найближчої родички чоловік не пов’язав своє життя з творчістю.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний брат

Брат Тіни Кароль обрав непублічний образ життя. Він не веде соціальних мереж і не любить розповідати про родинні зв’язки зі знаменитою співачкою. Чоловік живе в столиці, де працює адвокатом та є власником юридичної фірми. При цьому свою дружину він можна сказати обрав серед світської тусовки, адже свого часу побрався з сестрою Ірми Вітовської.

Як і рідна сестра Станіслав встиг стати батьком і виховує маленьку дочку. Втім, зовнішність племінниці Тіни Кароль залишається для публіки великою загадкою, адже красуню захищають від уваги аудиторії зі зрозумілих причин.

Примітно, що зі своїм рідним братом Тіна Кароль дуже схожа. У родичів однаковий обвал обличчя, погляд, форма губ та носу. Однак, зовнішність Станіслава набагато брутальніша.  І цю брутальність посилює борода та пишні брови.

Нагадуємо, раніше з’являлась інформація про те, що Тіна Кароль знаходиться у поганих стосунках зі своїм батьком після того, як чоловік потрапив у скандал з бізнесом. Тим не менш, пізніше на акаунті зірки неодноразово з’являлися сімейні кадри: і свіжі, і архівні. Виконавиця регулярно відвідує своїх батьків та брата та підтримує з ними зв’язок.

Майонез, кока-кола та аспірин: ось цими компонентами голівудські зірки миють голову аби мати розкіше волося

Зірка серіалу «Кріпосна» Наталка Денисенко постала в екстравагантному білосніжному образі, наче янгол з небес