in

Онук Софії Ротару розсекретив з ким перебуває у стосунках цілий рік та оприлюднив фото із коханою

Онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко розсекретив своє особисте життя.

Так, артист зізнався, що його серце не вільне і він вже рік перебуває у стосунках з українською супермоделлю Елізабет Трейгерман. Про роман з зіркою модельного бізнесу Євдокименко розповів, зробивши в сторіз своєї сторінки в Instagram репост з привітанням від коханої.

23 березня Євдокименко відсвяткував 29-й день народження. З цієї нагоди Елізабет у своєму фотоблогу поділилася спільними кадрами з бойфрендом і адресувала йому ніжні слова:

«Команда мрії. Мій іменинник! Я завжди з тобою та завжди для тебе. Ти дуже талановитий, розумний, добрий, люблячий і дбайливий чоловік. Дякую тобі за все. Я так пишаюся тобою! Будь здоровим і щасливим, і я зроблю все для цього», — написала Трейгерман.

Зазначимо, що Елізабет Трейгерман достатньо відома у модельних колах. Цікаво, що раніше ширилися чутки, ніби модель зустрічалася зі співаком Максом Барських. Разом з ним вона 2020 року відкрила модний бренд Nick Vangard.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Treigerman Elizabeth (@treigerman.elizabeth)

Нагадаємо, що через місяць після початку повномасштабного вторгнення онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко разом з батьком Русланом намагалися втекти з України на човні до Молдови. Їхня спроба провалилася. Та за деякий час Анатолій розповів, що йому таки вдалося втекти до Європи.

«Не роби дурниць» — Світлана Лобода зізналась, як Росія погрожувала і «змушувала» зрадити Україну та підтримати війну

Прокидається о 4:45 ранку: 53-річна Дженніфер Лопес зізналась, як підтримує тіло в бездоганній формі