in

Онук Софії Ротару втік з України: стало відомо хто його спонсорує та чому співачка уникає людей

Онук відомої української співачки Софії Ротару — Анатолій Євдокименко, який після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну ганебно втік за кордон, нині намагається будувати музичну кар’єру в Європі. Стало відомо, що Ротару заплатила чималу суму, аби її онук мав змогу виїхати за межі України. Співак-початківець обрав собі неоднозначний псевдонім SHMN, який читається як «Шаман». Таке сценічне ім’я онука зірки є тригером для українців тому, що асоціюється з однойменним російським співаком, котрий виконав так званий «гімн спецоперації» — пісню «Я — русский».

Інсайдер, наближений до оточення зіркової родини, вважає — онук Ротару абсолютно впевнений у тому, що незабаром стане зіркою за кордоном. Але така його самовпевненість більше нагадує зухвалість та зверхність, які тільки відлякують іноземців. Про які ще невідомі подробиці з життя Софії Ротару та її онука стало відомо — розповідаємо у нашому матеріалі.

Софія Ротару та її онуки — Анатолій та Софія Євдокименко

Після поширення чуток про те, що Софія Ротару стала спонсором втечі онука за кордон, подейкували, що і сама виконавиця нині не в Україні. Втім, як стала відомо — співачка все ще залишається у своєму помешканні під Києвом в П’ятихатках. За словами інсайдера, артистка намагається уникати контактів з людьми через свій страх повторно захворіти на коронавірус. Адже Ротару складно перенесла «Омікрон» — вид вірусу COVID-19, котрий був виявлений вченими на початку 2022 року.

Софія Ротару мешкає під Києвом та уникає контакту з людьми

Зіркова бабуся, як зазначає інсайдер, дуже любить свого онука Анатолія — на відміну від сина, з яким у Софії Михайлівні помірні стосунки. Ба більше — Ротару «виконує будь-які примхи» онука. Так вона виконала і бажання Анатолія виїхати за кордон. Втім, це коштувало для зірки значної суми грошей — адже втілити задумане з першого разу не вдалося. Люди, які продавали Євдокименко документи для виїзду за кордон, знали чий він нащадок, а тому вирішили «нажитися».

Життя внука та його спроби побудувати музичну кар’єру за кордоном теж забезпечує Софія Ротару. Проте музика Анатолія у Європі не має попиту. «У нього невиправдана впевненість в своєму таланті. Досить складно налагоджує комунікацію в еміграції через зухвалість і дещо зверхність, чого категорично не сприймають іноземці«, — зазначає інсайдер. Що ж до дивного сценічного імені Анатолія Євдокименко,яке звучить як «Шаман» — він обрав його тому, що нібито надто захоплюється езотерикою.

Онук Софії Ротару Анатолій будує музичну кар’єру у Європі

Варто зазначити, що на початку березня 2022 року у місті Могильов на кордоні України з Молдовою було затримано групу чоловіків, які здійснили спробу незаконно втекти з країні. Серед них також були і син та онук Софії Ротару — Руслан та Анатолій Євдокименко.

Читайте також: «Він же не дурачок…»: популярний ведучий пояснив, що зашквари Потапа — це спланований сценарій перед чимось вибуховим

Готові платити мільйони заради однієї пісні: Софія Ротару відшила російських олігархів

«Моя муза!» — Кіркоров вперше вийшов у світ зі своєю новою пасією