in

Крутив роман з Тіною Кароль будучи одруженим: як виглядає законна екс-дружина Дана Балана

З особистістю Дана Балана жителі країн пострадянського простору знайомі більше 20 років.

Він прославився у складі музичного молдавського гурту, а потім як сольний виконавець. Чоловіку пощастило співпрацювати з голлівудськими зірками, найкращими кліпмейкерами і стати популярним по всьому світу. Не дивлячись на шалену славу, йому також вдалося приховати правду про своє особисте життя.

Чоловіку приписують безліч інтрижок з моделями, танцівницями та блогерками, але про серйозні романи мова не йде.

Але ще 10 років тому мережа вибухала від новини про те, що виявляється в музиканта є колишня дружина. Звісно, дану інформацію артист так і не підтвердив, тому вона залишається сумнівною.

Подейкували, що на початку двотисячних артист одружився з румунською моделлю Еллою Крупеніною, яка в цьому союзі народила йому сина Алана. Молоді люди прожили разом 5 років, але завантажений графік виконавця, а також жіноче оточення зробили свою справу і благовірна не витримала сильних ревнощів.

Ходили чутки, що разом з сином красуня переїхала до Ізраїлю. Згодом сім’я пережила важку драму. Нібито колишня дружина Дана не змогла впоратися з розлученням і пішла на нечуваний крок. Дан скасував концерт та примчався до екс-коханої.

Після поширення чуток про імовірний роман між Даном Баланом та Тіною Кароль виконавець дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про те, що не зневірений у шлюбі і насправді сподівається, що йому таки вдасться побратися. Але у чоловіка дуже високі вимоги до своєї майбутньої обраниці, а тому він зіштовхується зі складнощами у реалізації даного питання.

Пізніше стало відомо, що стосунки молдавського мачо та української поп-діва залишилися на етапі флірту. Зірки активно взаємодіяли заради рейтингів шоу, і коли сезон закінчився, розійшлися. Зараз знаменитості навіть не мають взаємної підписки. Подейкували, що і за кулісами вони не спілкувалися.

“Права на помилку немає ні в кого» — актриса Наталка Щука полишила театр та допомагає пораненим на фронті

«У неї тато пив часто» — путіністка Марія Шукшина заявила, що HIMARS вичисляє росіян, які вакцинувались від Covid-19 і б’є по них