in

«Ангельська зовнішність» — Тіна Кароль зачарувала світлинами без макіяжу

Прихильники звикли спостерігати за українською співачкою Тіною Кароль з телеекранів, де вона завжди має розкішний вигляд.

Артистка з’являється перед глядачами з укладеним волоссям та ніжним макіяжем, але цього разу зірка вирішила потішити фанів звичайним домашнім образом. Тіна опублікувала в Інстаграм селфі, на якому позувала без косметики та з розпущеним волоссям. У кадрі поп-діва показала своє лице зблизька та похизувалась білосніжною сорочкою з жовто-блакитним написом «One Nation Under Love».

Також Кароль вирішила поділитись кадрами, на яких засвітила свій домашній образ у всій красі. Співачка тримала в руках яблуко, прикриваючи одне око. Свої світлини знаменитість вирішила залишити без підпису.

У День Незалежності України, 24 серпня, відбулась презентація потужної пісні під назвою  «One nation under love», що в перекладді означає «Одне серцебиття». Цю легендарну композицію виконала українська співачка Тіна Кароль, яку створила з відомою на весь світ американською композиторкою Даян Воррен.

Джерела повідомляють про готовність «Вагнера» іти на Москву: «Впевнені, що візьмемо Кремль за три дні!»

Гороскоп на 27 серпня: Водоліям — золоті гори, Близнюкам — гірка втрата