in

«Серця б’ються в унісон!» — Тіна Кароль шокувала кругленьким животиком в приталеній сукні

Знаменита українська співачка Тіна Кароль завжди з великою гордістю представляла свою країну на міжнародній сцені. Свого часу майбутня поп-діва намагалася вибороти для своєї батьківщини перемогу на музичному конкурсі “Євробачення”, згодом з’являлася  на різноманітних міжнародних заходах, коли в неї з’являлася можливість, а після 2022-го почала активно говорити про війну в Європі і навіть в Азії. Так, її голос лунав від площ Польщі до телебачення Японії.

Тіна Кароль
Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Тіна Кароль з’явилася в червоній сукні на Woman in Music billboard

Зараз Тіну Кароль визнають, як впливову жінку України, і активно співпрацюють з нею у рамках різноманітних соціальних та благодійних проєктів. Наприклад, не так давно для журналу “Vogue Чехословаччина” поп-діва склала любовний лист до України, слова з якого були надруковані на сукні, яку артистка одягла на спеціальну фотозйомку.

Звичайно, вийшло дуже ефектно та гучно, адже Анна Вінтур не схвалить іншого. Окрім цього Тіна Кароль з’явилася на “Woman in Music billboard” у розкішній червоній сукні, яка вигідно підкреслила її фігуру, а також видала маленький округлий животик поп-діви, що не тільки не зіпсувало усього образу, а надало йому чарівності та ніжності.

Відповідна фотографія з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона розповіла про захід більше, а також подякувала людям, завдяки яким змогла заявити про себе на увесь світ. Образ дуже сподобався фанатом артистки, які завжди захопленням спостерігають за її світськими виходами, а також образами для червоних доріжок.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тіна Кароль (@tina_karol)

«Чекаю документи на будинок!» — Світлана Лобода прокоментувала слухи про продаж елітного будинку в Москві

Російські знаменитості, які засудили диктатуру Путіна та воєнні дії на території України