in

«Щоб виглядати краще з молодою дружиною поруч» — Катерина Реп’яхова заявила, що Віктору Павліку необхідно звернутись до пластичного хірурга

Блогерка, концертна директорка та дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп’яхова після ринопластики заговорила про зміни в зовнішності свого обранця.

Вона вважає, що артисту потрібна пересадка волосся, адже він лисіє, а також косметичні процедури.

Про це Репʼяхова розмовляла з чоловіком відверто, однак він категорично не погоджується. Такий коментар вона дала ведучому Славі Дьоміну на YouTube.

Інтервʼюер завітав до блогерки в лікарню, де вона ще відновлювалася після операції, і запитав, чи потрібні зміни Віктору Павліку.

«Звісно потрібно, але він ніколи цього не зробить. Наприклад, він вже лисий. Якщо він підстрижеться як ти, то нехай. А так виходить, що тут трохи є, а тут вже лисина. Йому негарно. Йому пропонували пересадку, пропонували уколи навіть по бартеру. Ні, категорично», – сказала зірка соцмереж.

Інфлюенсерка розповіла, що не наполягає на змінах, адже просить не засуджувати її за прагнення позбутися комплексів.

«Я б йому підтяжку зробила, якісь уколи, щоб він був більш молодий. Роблять же хлопці. Щоб виглядати краще з молодою дружиною поруч. А він мені показав фото якогось гітариста дуже старого, зморщеного і сказав, що хоче бути як він. Щоб все було природньо», – поділилася Репʼяхова.

Вона також пояснила, що не вважає чимось неправильним публічно розповідати про недоліки свого чоловіка, адже він їй близька людина.

«Люди ж це бачать. Це те саме, що сказати про себе. Ти поставив мені питання, чи хотіла б я щось змінити. Так, я б хотіла щось змінити в його зовнішності», – резюмувала Репʼяхова.

«Добрі справи люблять тишу» — українці хейтять Ані Лорак за дрони для ЗСУ, а росіяни «накатали» звернення до Генпрокуратури

«Результат очевидний» — молода дружина Володимира Остапчука, оголила сідниці для селфі, продемонструвавши результат тренування