in

«Ранок розпочався не з кави» — дворічного сина Віктора Павліка терміново госпіталізували до лікрні

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка Катерина Реп’яхова – розповіла, що їхній дворічний син захворів.

Сумними новинами Катя поділилася в Instagram-stories. За словами блогерки, вранці вона повезла Михасика до лікарні. У хлопчика вночі піднялася висока температура, тож Реп’яхова одразу ж звернулася за допомогою до педіатра.

«Мій ранок розпочався не з кави…Непланований візит до педіатра. Вночі температура 40. Більше симптомів немає. Прийшли одразу до педіатра. Виключили вушка, животик, горло, стоматит», — поділилася Реп’яхова.

Блогерка говорить, що син почав частіше хворіти після того, як вона віддала його до садочка. Однак Катерина намагається не хвилюватися та переконана, що чим раніше організм Михасика познайомиться з вірусами, тим краще.

«До садочка Міша так часто не хворів. Це факт! Чотири дні до від’їзду (Катерина їде у відпустку – прим. ред.). Але! Зберігаємо спокій і продовжуємо жити. Чим раніше познайомиться з вірусами, тим краще», — зазначила блогерка.

Наразі Катерина проводить час із синочком та гуляє з ним на свіжому повітрі. Щоправда, вони уникають будь-якого контакту з іншими дітками.

Сергій Притула порівняв Лесю Нікітюк із конякою — ведуча відповіла

Кіркоров втік за кордон та зробив заяву про РФ: «Повертатися не хочу»