in

«Добрі справи люблять тишу» — українці хейтять Ані Лорак за дрони для ЗСУ, а росіяни «накатали» звернення до Генпрокуратури

В мережі потролили Ані Лорак, яка зрадила свою країну і всі 9 років війни активно заробляла гроші в Росії. Тепер же її концерти в російських містах почали скасовувати, а саму артистку збираються визнати іноагентом.

Карма, як то кажуть, наздогнала зрадницю. Ані Лорак, яка і під час повномасштабного вторгнення продовжувала виступати перед окупантами, чим підтримувала геноцид власного народу, у Росії звинуватили в тому, що вона нібито могла допомагати ЗСУ.

На співачку в Росії «накатали» звернення до Генпрокуратури та до податкової служби, щоб її перевірили на предмет фінансування ЗСУ та вимагають визнати Лорак іноагентом, «якщо воно підтвердиться».

Відчувши, що запахло смаленим, зрадниця заявила, що ніколи не робила цього, опублікувавши розлогий пост в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Зі свого боку українці вирішили «допомогти» Ані Лорак та публікують «подяки» за підтримку ЗСУ.

Так відомий блогер Антон Ходза, справжнє імя Антон Максименко, опублікував у Facebook пост-тролінг, в якому дякує Лорак за «пожертви» для військових.

«Хотів би подякувати співачці Ані Лорак за допомогу ЗСУ. Вже три пікапи на її пожертвування закупили. П’ять тепловізорів і десять дронів, з яких можна скидати гранати та ВОГи. Наразі домовилися про купівлю дронів-камікадзе. Чекаємо від Ані грошового переказу криптовалютою.

Добрі справи люблять тишу, але вона вже стільки зробила для перемоги, що мовчати далі немає сенсу. Сподіваюся, про це не дізнаються у ФСБ, не хотілося б, щоб у нашої «соловушки» через це проблеми почалися. Нехай і далі виступає у Росії, а гроші нам переказує», – іронізує блогер.

«Голубка миру» загралась: Ані Лорак може бути визнана «іноземним агентом» у Росії

«Щоб виглядати краще з молодою дружиною поруч» — Катерина Реп’яхова заявила, що Віктору Павліку необхідно звернутись до пластичного хірурга