in

Так ось чому GIP C «поляла» брудом Потапа: цікаві моменти з життя експідопічної продюсера

Днями мережу облетіла новина, що продюсер Потап таємно розлучається зі своєю дружиною Настею Каменських. Причиною цього нібито стали зради шоумена, про які розповіла українська співачка GIP C (справжнє ім’я – Євгенія Горда). Дівчина співпрацювала зі співаком і навіть була гостею на весіллі в артистів.

Епатажна вокалістка заявила, що Олексій Потапенко неодноразово пропонував їй інтим. Горда не підтвердила свої слова жодними доказами, але наголосила: якщо знадобиться – вона їх надасть. Ми хочемо докладніше розповісти про виконавицю, яку багато хто вважає розлучницею, а також показати, як Потап відреагував на новину про невірність

Євгенія Горда, раніше знана як Євгенія Горбань, родом із Мелітополя. Експідопічна Потапа раніше співала у гурті NZK. Зараз дівчина мешкає у США й намагається побудувати успішну кар’єру за океаном. Женя два тижні тому випустила пісню під назвою «Mama I’m a Bitch», яку присвятила чоловікові Каменських. У ній згадується і сама Настя.

«Его имя знают, он широкий дядя. Весь такой наставник и шумит эстрада. Family man, заслуженный артист. Но твой п**деж не попадает в мой шорт лист. Скинул гео локу 30 минут от города, ресторан «Край Рай», не вижу повода. Пишет, захвати костюмчик, сделай фотку по пути. Дядя, ты передознулся?… Я села в машину, он об**лбанный в г*вно. Тычет в лицо виски и давай мне про одно. Как бы он меня. Дядя, эскузюмуа, а Настя в теме?» – співає у своєму треку реперка.

Після гучних заяв GIP C Олексій відреагував на скандал. Український блогер Ростислав Калацинський оприлюднив у своєму YouTube-каналі листування з артистом. Потап наголосив, що новина про розлучення є фейком і не варто вірити всьому написаному.

«З’явилася інформація про ваше розлучення з Настею. Багато ЗМІ підхопили. Можна довіряти чи це вкид? Хотілося б підтвердження чи спростування», – написав Калацинський продюсеру в особисті повідомлення. На що Льоша відповів: «Ні, це фейк». Нагадаємо, Потап та Настя одружилися в травні 2019 року після шістьох років таємного роману.

Розквітла в чоловічих обіймах: Слава Камінська поділилась романтичним селфі з коханим

Злата Огнєвіч зізналась, яке б зараз прийняла рішення у фіналі шоу «Холостячка-2»