in

Регулярно зраджував, причому вона знала його коханок в лице: шокуючі причини розлучення життя Потапа і Каменських

Днями відомий блогер та оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов вразив користувачів Мережі новими невідомими подробицями з особистого життя зіркової пари Потапа та Насті Каменських.

На своєму YouTube-каналі блогер розповів, що Потап регулярно зраджував Каменських. Більше того — артистка знала про це. За словами Беспалова, довгий час Насті доводилося у всьому догоджати Потапу і тому вона не зважала на його інтрижки на стороні. Співачка була знайома з усіма дівчатами, з якими Потап зраджував їй. Але замість того, щоб поговорити з ними та вирішити цю проблему, вона вдавалась до маніпуляцій та тиску.

Настя Каменських знала про зради Потапа

Беспалов наголосив — Каменських розуміє, що ситуація змінилася і їй треба залишити Потапа. Саме тому Настя зараз намагається домовитися з великим лейблом, який у подальшому може займатися її продюсуванням. Але, за словами блогера, Потап так просто Настю не відпустить — адже без неї «не випливе».

Втім, Богдан Беспалов стверджує, що в житті співачки вже з’явився інший чоловік. «У Насті є симпатія до одного чоловіка, але Олексій про це не знає. Він сліпо вірить в те, що вона говорить, тому що зараз вона в домінуючій позиції, а він — зламана лапка, намисто, діадема…«, — розповів блогер.

Беспалов також висловився з приводу того, чому пара досі не розлучення офіційно — справа у розподілі майна. «Настя не знайшла фахівця, який допоможе їй відтяпати якомога більше. на Потапа чекає плачевне майбутнє«, — підсумував він.

Читайте також: Разом, але на великій відстані: Потап та Настя Каменських заінтригували дивною поведінкою в Майямі

Як отруїли дружину Буданова і на якому етапі проходить лікування: експерт назвав подробиці обставин

«Деякі моменти дістались «генетично» — Волошин зізнався, як на розлучення з Трінчер вплинув його батько