in

«На такі штуки нема часу» — Настя Каменських повідомила чому не публікує спільні фото з Потапом

Українська співачка Настя Каменських днями розвіяла чутки про те, що розлучається з репером та продюсером Потапом.

Втім, шанувальників пари досі непокоїть, чому вони припинили ділитися спільними фото у соцмережах. До речі, на підставі цього й почали говорити про ймовірний розрив подружжя.

У програмі «Неймовірна правда про зірок» Каменських відповіла на запитання, яке так турбує прихильників:

«Наше життя не лише в соцмережах. Ми настільки зараз зайняті всі однією справою – ми йдемо до перемоги. На такі штуки нема часу. В нас все добре. Головне, що треба знати, що в нас як в чоловіка та дружини – все добре», — заспокоїла фанів Каменських.

Також Настя чесно зізналася, чи задоволена вона своїм виглядом зараз. Артистка не приховує, що за останній час трохи погладшала і їй би хотілося повернутися до форми. Втім, Каменських наразі займається своїм ментальним здоров’ям і поки вирішила не мучити себе дієтами:

«Мені б хотілося привести себе до ладу. Мене кохає мій чоловік як жінку, це теж дуже важливо розуміти, що тебе кохають. Я себе люблю, я в ладу з собою. Це найголовніше. Я вирішила не знущатися над собою. Зараз у мене йде повністю реабілітація. Зараз у мене такий процес. Більше медитація, йогою я займаюся кожен день і відновлююся», — пояснила виконавиця.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських також прокоментувала секс-скандал навколо Потапа. Артистка сказала, чи вірить у те, що її чоловік чіплявся до своєї експідопічної, співачки GIP C.

Розлучення не буде: Камалія заінтригувала спільним сімейним фото з екскоханим на Великдень

У Великдень Дзідзьо звернувся до українців та розповів куди зник на тривалий час