in

Надмірна вага та сива борода: як змінила страшна недуга улюбленця українок Олега Винника

Відомий український співак Олег Винник за кілька місяців після повномасштабного вторгнення зник з інформаційного простору, без пояснень поїхав до Німеччини і повністю перестав з’являтися у соцмережах.

Останній допис на його сторінці в Instagram був опублікований 24 квітня 2022 року. Втім, за практично рік відсутності в мережу все ж таки потрапило кілька знімків музиканта з Берліна, де він, за словами багатьох колег і людей з близького оточення, проходить лікування.

Серйозну недугу, з якою нібито бореться співак, Винник тримає від шанувальників у таємниці. Як і своє особисте життя, яке через скритність артиста обросло чутками та домислами фанів. Ми покажемо та розкажемо, як змінився головний секс-символ вітчизняної естради за період його «зникнення», а також поділитися деякими маловідомими фактами про сім’ю виконавця.

Варто зазначити, що у Німеччині Олег Винник жив тривалий період ще до початку повномасштабної війни. Талановитого юнака відправили до Європи у рамках культурного обміну.

У Берліні музикант бере собі псевдонім OLEGG та закохується у мюзикли, тому починає активно освоювати цей жанр. Одними з перших його робіт стали партії в легендарній «Тосці» та опереті «Паганіні», пізніше його портфоліо поповнилося мюзиклами «Титанік», «Собор паризької богоматері», «Знедолені» та багатьма іншими.

Успіх артиста у Німеччині був колосальним. Йому навіть пропонували пройти кастинг на головну роль у фільмі «Парфумер», але він відмовився. А вже у 2011-му Винник наважується повернутися до України, де хіти «Ніно» та «Вовчиця» приносять йому любов слухачок та всеукраїнську славу.

Саме тому у 2022 році для фанатів стало таким шокуючим зникнення їхнього кумира, який ще до 24 лютого активно виступав на сцені та знімався у різноманітних розважальних шоу. Хоча вже тоді у Винника почалися проблеми із здоров’ям. У листопаді 2021-го він навіть скасував кілька концертів – казав, що бореться із ларингітом.

З яким захворюванням зіткнувся співак зараз, як ми згадали вище, – невідомо. Тим не менш, за словами колег, Винник, хоч і зник з інформаційного поля і нічого не говорить про війну в Україні, – наближати перемогу все ж допомагає. Так, чоловік відомої української співачки Оксани Білозір, а також військовослужбовець ЗСУ Роман Недзельський у липні минулого року опублікував серію звітних знімків про виконану роботу волонтерів. На одному з них можна було побачити і Винника.

Артист дуже змінився. Особливо його стиль. Винник відростив густу сиву бороду. На оприлюдненому кадрі він позував у темних сонцезахисних окулярах та кепці. Деяким шанувальникам здалося, що музикант набрав у вазі, вони припустили, що це може бути пов’язане з медичними препаратами.

Як можна зрозуміти за описом під фотозвітом, співак допомагав іншим волонтерам доставити несправний автобус із гуманітарною допомогою із Вроцлава до Кракова на станцію техобслуговування.

Пізніше в мережі з’явилося ще одне фото «зниклого» Винника з Німеччини. На ньому він також ретельно приховує своє обличчя за окулярами та кепкою. Хоча навіть за ними видно, що улюбленець «вовчиць» дуже змінився. Повідомлялося, що зірка допомагає 135 батальйону, в якому служить Роман Недзельський.

Загадковості мовчазному від’їзду Олега Винника додає і те, що зникла із соцмереж і колишня бек-вокалістка артиста, яку називають його «таємною дружиною», Таюне. Втім, нічого дивного. Особисте життя музиканта завжди було головною таємницею для його аудиторії.

Винник не приховував, що в нього є обраниця, але це всі подробиці, які він розкривав публіці та пресі.

За чутками, які походять від друзів пари, Таїсія (справжнє ім’я жінки) та Винник познайомилися ще у 90-х у музичному гуртожитку. Між молодими людьми спалахнув бурхливий роман, тому рішення одружитися прийшло швидко. Весілля зіграли гучне – на сто людей. Дата події, як і інші подробиці, невідома. Коли Таюне розпочала сольну кар’єру, саме Винник почав писати для неї пісні та всіляко допомагати з просуванням. Однак фани практично не сумніваються, що виконавців пов’язують не лише ділові стосунки.

Ймовірно, зараз Таюне перебуває з артистом у Німеччині. Однак користувачів мережі турбує інше питання – чому вокалістка мовчить та ігнорує війну? З 24 лютого 2022 року вона жодного слова не сказала про рідну країну і просто зникла із соцмереж.

Деякі джерела стверджують, що у Винника від Таюне є син. Звати його Юліан і він також мешкає в Берліні. За даними інсайдерів, хлопчику вже 19 років. Як він виглядає та що про нього відомо – дізнайтеся, перейшовши за посиланням.

Співачка МакSим в нетверезому стані, ледь стоячи на ногах, зірвала вдруге концерт

«Вони їх зрізають з Леніна і їдять!» — Максим Галкін висміяв московських попів, назвавши їх «комуністами у рясі»