in

«У партизани пішли чи що» — куди зникла загадкова дружина Олега Винника та їхній спільний син

Загадкове зникнення українського співака Олега Винника, який, за словами багатьох джерел, зіштовхнувся із серйозними проблемами зі здоров’ям і зараз проходить лікування в Німеччині, вже близько року не дає спокою українцям.

Артист не з’являється в інформаційному полі і нічого не говорить про повномасштабну війну, хоча нібито таємно допомагає ЗСУ. Проте дуже підозрілим моментом фанатам здалося інше – після 24 лютого 2022 року замовкла й колишня бек-вокалістка Винника, яку називають його «таємною дружиною», Таюне.

Такий статус маловідома виконавиця набула, оскільки шанувальники та журналісти впевнені, що Винника та Таюне пов’язує не лише робота, а й штамп у паспорті, а можливо ще й спільний син. Але цікаво інше – останній допис на сторінці Таїсії Сватко (справжнє ім’я співачки) в Instagram було розміщено 20 лютого 2022 року. Після чого співачка ніби випарувалася.

В останній своїй публікації Таюне похвалилася, що отримала нагороду на премії «Українська пісня року» за композицію «Схожа я на квітку». Її, до речі, для вокалістки написав Олег Винник. Він є автором багатьох треків Сватко. Коли жінка розпочала сольну кар’єру, саме виконавець хітів «Ніно», «Вовчиця» та інших почав допомагати їй із просуванням, написанням пісень та іншим.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Таюне Таисия (@taunetaisia)

Спочатку шанувальники залишали під постом привітання з нагородою на престижній премії, але коли Росія вторглася в Україну, а Таюне перестала з’являтися в соцмережах, підписники почали писати зовсім інше.

«Жодного посту на підтримку України», «Хоч би раз написали тут про Україну», «Де ви пропали?», «Хороші патріоти», «Чому мовчите про війну в Україні? Чи Україна для вас лише як платформа для заробітку грошей?» А Олег куди пропав? Де сховався від війни?», «Хоч би одне фото для фанатів зробіть… У партизани пішли чи що», – пишуть коментатори.

Відповіді від Таюне, як можна здогадатися, за цей час жодного разу не надійшло.

Можна припустити, що вокалістка разом із Винником перебуває у Німеччині. Проте більше хвилює питання щодо її мовчазної позиції, адже ніхто не забороняє українці залишатися за кордоном – усіх бентежить її тотальне ігнорування війни у публічному просторі.

Що ж до фактів, які вказують на те, що Винник і Таюне – чоловік і дружина, то їх чимало, хоча музикант практично нічого не розповідає про своє особисте життя.

Довгий час українські «вовчиці» були впевнені, що серце їхнього «ватажка» вільне, але сам артист зізнався – у нього є законна дружина. Ба більше, у 2015 році світ дізнався, що співак має сина, і звуть його Юліан. Про хлопчика відомо небагато. Кажуть, він уже повнолітній та професійно займається плаванням у Берліні. Фанати припускають, що мати Юліана – саме колишня бек-вокалістка Винника.

За чутками, які походять від друзів пари, виконавці познайомилися ще у 90-х. Це сталося у музичному гуртожитку. Між молодими людьми спалахнув бурхливий роман, так що рішення одружитися прийшло швидко і несподівано для всіх їх оточення. Весілля зіграли гучне – на сто людей. Дата події, як і інші подробиці, невідома. Фотографій з урочистостей у мережі також немає.

Нагадаємо, у мережі не вщухають суперечки навколо зникнення Олега Винника, який не з’являється у соцмережах, не дає коментарі пресі та мовчить про війну. Водночас артист нібито допомагає ЗСУ з-за кордону, а якщо точніше – з Німеччини. Там співак, за словами деяких джерел, проходить лікування.

«Мені пришили образ тьолочки» — MamaRika зізналася, що отримувала непристойні заявки від депутатів та як з неї намагались зробити копію Ані Лорак

Два путіністи набивались в «коханці»: Слава Дьомін розповів, як Кіркоров та Звєрєв пропонували йому «розважитись»