in

Син легендарного Богдана Ступки в нетверезому стані спричинив ДТП: є постраждалі

Відомий український актор Остап Ступка у стані сильного алкогольного сп’яніння влаштував ДТП у Голосіївському районі Києва. Аварія сталася у вівторок, 4 квітня, приблизно о 23:15.

Народний артист України на своєму автомобілі Range Rover влетів у припарковану іномарку Mitsubishi, усередині якої на той момент був 38-річний водій.

«Аварія сталась на вулиці Федорова. Машина, за кермом якої перебував Остап Ступка, протаранила легковик, у якому сидів 38-річний чоловік… Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що водій виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб», – повідомив наш співрозмовник.

Чоловік із Mitsubishi отримав серйозні травми та був госпіталізований на «швидкій» до лікарні. Тим часом Ступку відправили до відділення поліції, щоб перевірити його на наявність алкоголю у крові. Попередньо він, як стверджують деякі інсайдери в ЗМІ, намагався «вирішити питання» з правоохоронцями, проте все одно поїхав до ізолятора.

Алкотестер показав, що рівень алкоголю в крові зірки становить 1,62 проміле при нормі 0,3.

Від проходження медичного огляду син легендарного Богдана Ступки відмовився.

«За даним фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», – уточнює пресслужба поліції Києва.

Усі обставини та деталі ДТП з’ясовуються.

«Моє авто коштує 50 тисяч доларів!» — дружина співака Віктора Павліка придбала новеньку автівку

Остап Ступка прокоментував ДТП, яка сталася в центрі Києва за його участі