in

«Аварію послав батько з небес»: Остап Ступка вперше дав інтерв’ю після скоєної «п’яної» ДТП у Києві. Відео

Відомий український актор Остап Ступка дав перше інтерв’ю після ДТП у центрі Києва.

Тоді, 4 квітня, народний артист України у стані сильного алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу та врізався у припаркований автомобіль, де знаходився інший водій. Ступка не вважає себе злочинцем, а аварію називає нещасним випадком.

Ба більше, на думку знаменитості, цей інцидент був посланий йому долею або «батьком з небес». Нагадаємо, що артист є спадкоємцем легендарного українського актора Богдана Ступки, який пішов із життя у липні 2012 року. Коментарі щодо аварії пролунали в інтерв’ю для YouTube-каналу «Говорить Суханов».

Так, Ступка називає аварію, винуватцем якої він став, своїм уроком, який нібито має допомогти йому «зупинитися і подумати».

«Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. ми люди і всі робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене в 55 років прийшов це знак жорстокий, щоб я зупинився і щось подумав, щось переосмислив і переоцінив», – порозмірковував актор.

Ступка впевнений, що якби батько був живий, то він був би дуже засмучений ситуацією, винуватцем якої став його син. А от із матір’ю, Ларисою Семенівною, актор аварію не обговорював. Каже, що жінка дізналася про ДТП вже з новин, але не порушила цієї теми.

І хоча артист упевнений, що розмова з батьком після аварії була б суворою і жорсткою, він не виключає, що саме Богдан Сильвестрович послав йому це випробування. При цьому про свою провину Ступка говорить не охоче, а більше спихує все на долю та життєвий урок.

«Ну я ж не злочинець. Я на першому судовому засіданні сказав, що це якийсь фатум і злий рок, не знаю що це таке… Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. У такий жорстокий спосіб доля чи батько з небес сказав мені: «Зупинися», – зробив висновки Ступка.

Одразу після аварії актор повернувся на сцену Національного академічного театру імені Івана Франка. Говорить, що боявся реакції глядачів, проте ті зустріли його традиційно гучними оваціями.

«Як сказала б моя бабуся, всі ми під Богом ходимо. У такій ситуації міг опинитися будь-хто. А це сталося зі мною. Мені потрібно реабілітуватися. А як реабілітуватися в перші дні? Мені важливо було зіграти на сцені саме 7 числа. Бо вихід на сцену до людей, які прийшли подивитися на тебе, на твоїх колег – це частина реабілітації через професію, через донесення думок до глядачів… Коли ми закінчили виставу і вийшли на уклін, то зал просто вибухнув оплесками з криками «Браво» та з винесенням квітів на сцену», – розповів Ступка.

«Святкуєте смерті у Львові?» — Мішину «рознесли» у мережі після танців у купальнику на відпочинку

«Думай, перш ніж сказати х**ню» — Сєрга присоромив Арестовича за його ганебний спіч про військових, «які кидатимуть гранати під двері сусідам»