in

«З якого часу Кіркоров став ворогом України?» — Поляковій пригадали виступ з путіністом на російському Дні народного єднання та те, як вона назвала його «своїм талісманом»

Останнім часом співачка Ольга Полякова позиціонує себе як вірна патріотка та справжня українка. Після хвилі обурення та критики співачка стала виступати та спілкуватися на публіці виключно українською мовою і навіть прилюдно спалила звичний її образу кокошник.

Незважаючи на свою популярність, артистка не гидує брудним піаром за рахунок колег-зрадників, які залишилися в РФ і замовчують повномасштабне вторгнення, або виявили свою позицію не відразу. Зокрема, нещодавно «королева ночі» висміяла Ані Лорак та Світлану Лободу, заявивши, що це вона проплатила бойкот їхнім концертам в Україні.

У той же час, користувачі пригадали Поляковій, що нещодавно вона сама фігурувала в центрі гучних скандалів. Зокрема, коли на сьомий рік російсько-української війни, у листопаді 2020-го, вона яскраво відзначила російський День народної єдності, виступивши на одній сцені з путіністом Пилипом Кіркоровим. Артисти танцювали на фестивалі PaRus у Дубаї, де також засвітився Стас Михайлов, який підтримував політику Кремля.

«Яка символічна зустріч у Дубаї у День народної єдності! … Возз’єднання!», — зазначив тоді Кіркоров, звернувши увагу, що їхній виступ на одній сцені проходить у російське державне свято. Захоплений співак назвав Полякову «королевої ночі», а себе «королем сонця».

Виконавиця «Шлепок» не залишилася в боргу і також нагородила Кіркорова компліментами, назвавши його «своїм талісманом».

Звісно, ​​авантюрна витівка української співачки викликала обурення шанувальників, які вимагали від неї пояснень. Однак, натомість Полякова записала гнівне відеозвернення, в якому виправдала Кіркорова і заявила виходити на сцену з тим, з ким сама захоче.

Комусь не сподобалося те, що я виступила в Арабських Еміратах на спільному концерті з Пилипом Кіркоровим. Чи бачите, це, виявляється, «зрада», а сам Пилип, виявляється, ворог України… З якого часу Філіп Кіркоров, який став зіркою ще за царя Гороха, який слова кривого не сказав ні проти нашої країни, ні проти нашого народу, раптом став ворогом? А спілкування з ним стало злочином проти людства?.. Я виступатиму там, де хочу і з ким хочу, і вважаю за можливе для себе!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Остап Ступка прокоментував ДТП, яка сталася в центрі Києва за його участі

«Я не очікувала від неї такого» — Анна Трінчер розсекретила «дивне» прохання Камінської