in

«Я хочу сьогодні назвати цього замовника» — Оля Полякова розсекретила ім’я людини, яка «вижила» Ані Лорак з України

Співачка Оля Поляковане змогла залишитися осторонь новин навколо зрадниці Ані Лорак, яка продовжує виступати в рф та замовчує війну в рідній Україні.

Нещодавно артистка-втікачка заявила, що поїхала до Росії через таємничого «замовника», який не давав їй працювати для українських слухачів. Втім, хто ж саме «вижив» її з України Лорак не сказала.

Розставити усі крапки над «і» вирішила Полякова. Співачка записала відео в Instagram, у якому розсекретила, що цей «замовник» — вона.

«Вже другий день поспіль ЗМІ верещать від заяв Ані Лорак, яка сказала, що її в Україні замовили, не давали працювати, ставили умови політичні сили і все це було замовлення, але замовника вона назвати не може. Я хочу сьогодні назвати цього замовника. Цей замовник – я. Так, я хотіла у своїй країні бути найкращою, найпопулярнішою. Цей трон хотіла займати я і  бути королевою та номером один», — приголомшила заявою Оля.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

З іронією Полякова вирішила потролити колегу-зрадницю та додала, що усі замовлення проти неї вона зробила за кошти свого чоловіка. А також додала, що не лише проти Лорак робила «замовлення».

«Я хочу сказати, що не тільки Ані Лорак я замовила. Ще й Світлана Лобода сказала, що там були проплачені акції, що на неї було замовлення. Ще там були замовники, які платили за зриви її концертів. Так, це платила я грошима свого чоловіка, бо звісно ж за все платить він», — сказала Полякова.

У кінці співачка пожартувала, що мовний скандал з Машою Єфросиніною теж її «замовлення», щоб вона могла стати замість неї кращою телеведучою.

Юлія Саніна в обтислій сукні, прикрашеній стразами, прикрасила сторінку видання The Times

Наталя Могилевська з мінімумом макіяжу та без укладки засвітилась у потязі