in

«Я не очікувала від неї такого» — Анна Трінчер розсекретила «дивне» прохання Камінської

Українська співачка Анна Трінчер прокоментувала скандал з екссолісткою гурту «НеАнгели» Славою Камінською.

Зокрема, за словами виконавиці, її дуже образило, коли колега за сценою висміяла їхню з Позитивом пісню «Який ти козак». Анну слова Слави зачепили, адже вона не очікувала такого почути.

«Ми зі Славою пересікалися неодноразово. У нас були дуже класні стосунки. Не те, щоб ми були подругами, але ми були класними колегами одна одній. Ця штука мене зачепила, тому що я не очікувала від неї такого», — розповіла артистка в інтерв’ю «Зірковому».

Та більше Трінчер здивувала поведінка Камінської після скандалу. Співачка писала Анні в особисті повідомлення, аби та підтримала її нову пісню. Блогерка була неприємно здивована та навіть не знала, що відповісти колезі, яка спочатку критикує її творчість, а потім поводиться, ніби нічого не відбулося.

«Вона кидала мені після цього своє прохання поширити її пісню. Для мене це було дуже дивно. Вона так сказала: «Це був жарт. Давай все забудемо. Ось моя нова пісня. Підтримай мене». Я не змогла знайти відповідь на це питання і якось описати свої емоції, тому нічого не відповіла. Це було не трішки, а нічого собі так дивно», — поділилася Анна.

Нагадаємо, непорозуміння між Анною Трінчер та Славою Камінською виникли восени минулого року, після виходу пісні «Який ти козак» у дуеті з Позитивом. Виконавиця розкритикувала композицію колег та назвала це «кринжем». Позитив раніше відповів Славі на її критику.

«З якого часу Кіркоров став ворогом України?» — Поляковій пригадали виступ з путіністом на російському Дні народного єднання та те, як вона назвала його «своїм талісманом»

Як зараз виглядає маленька Женя з серіалу «Свати» та яка її позиція щодо війни