in

«Спокуслива красуня!» — зірка серіалу «Свати» Ганна Саліванчук поманила пишним бюстом у мереживному топі

Популярна актриса, зірка телесеріалу «Свати», гумористичного шоу «Одного разу під Полтавою» Ганна Саліванчук не боїться відвертості ні вбрання, ні висловлювання.

Знаменитість постійно перебуває на зв’язку зі своїми численними шанувальниками, підтримує спілкування та ділиться з ними своїми думками в Інстаграм-блозі. Зокрема, нещодавно вона викликала бурхливе обговорення фоловерів своїми роздумами про сексуальність.

Актриса зазначила, що це поняття «охоплює багато інших питань: як людина відчуває сексуальний потяг; наскільки добре вона почувається; наскільки їй подобається торкатися себе; як вона відкрита до дотиків близьких людей».

7 квітня Саліванчук поділилася з підписниками своїм успіхом, як відомого блогера. Зірка «Сватів» запевнила, що у своїх публікаціях вона завжди щира. «Я з вами чесна, раджу тільки те, чим я дійсно користуюсь і що подобається, розповідаю та показую реальні події свого життя, тому що я така як я є, і хочу завжди бути собою», – наголосила артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

Свої роздуми 37-річна Саліванчук супроводжувала кадрами ефектної фотосесії, для якої приміряла білий мереживний топ з акцентом на декольті, та джинси з високою талією, які виділили її стрункі форми.

«Сексуальна українка!» — спортсменка Марина Бех-Романчук поманила спокусливими формами

«Доведеться розпрощатися з музикою» — Анастасія Приходько повідомила про серйозні ускладнення після хвороби