in

«Розкутість їй до лиця!» — Дружина народного депутата Ганна Саліванчук поманила пишним бюстом, який «випадав» із бюстгальтера

37-річна зірка «Сватів» та «Одного разу під Полтавою» Ганна Саліванчук останнім часом часто балує підписнників відвертими фотографіями.

Днями знаменитість поділилася з шанувальниками своїми філософськими думками щодо того, як здобути щастя під час війни. Актриса спробувала довести, що, незважаючи на всі тягарі воєнного часу, варто дозволяти собі маленькі примхи, перестати жити за правилами, навчитися посміхатися та цілувати.

«Ви, не дозволивши собі цукерки, не дали можливість заробити продавцю і власнику магазину (адже часи складні, і багато хто з усіх сил намагається утримати бізнес і платити зарплати), а вони не зможуть заплатити податки. А в нас війна, тож кожна гривня — на вагу золота. Далі — немає цукерок, а хочеться, немає задоволення, і це лише питання часу, як швидко ви зірветесь на тих, кого любите. Ви цього хочете?», – запитує жінка народного депутата від «Слуги народу» Олександра Божкова.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Свої роздуми артистка супроводила кадрами пікантної фотосесії, на яких позувала в оригінальному брючному костюмі, під піджаком якого показала пишні груди, які важко помістилися в яскраво-червоний бюстгальтер.

У коментарях шанувальники подякували актрисі за поради, принагідно написавши її безліч компліментів з поду її неймовірної фігури:

  • ЯК ЖЕ ВОНА КРАСИВА КОРОЛЬОВА!
  • Розкішна жінка😍😍😍
  • Правильні слова, треба радувати кожному моменту, як уперше 🔥
  • Неперевершене тіло!
  • Неймовірно красива 😍😍😍
  • Такі гарячі фото 🔥🔥🔥

«Стала воїном за народ України!» — Олена Зеленська увійшла до топ-100 найвпливовіших людей світу

Такої реакціїї Мішина не очікувала точно: Олександр Еллерт різко відповів на претензії «Холостячки» в його адресу