in

У драмтеатрі Франка відповіли, чи звільнятимуть Остапа Ступку з роботи через влаштоване на підпитку ДТП

У Національному академічному драмтеатрі імені Івана Франка вперше прокоментували ДТП, яку на підпитку влаштував актор Остап Ступка 4 квітня у центрі Києва.

Зокрема, на сторінці Facebook театру йдеться, що їм прикро, що сталася «п’яна» аварія. Та, попри це, вони поважають та цінують Остапа Ступку як актора. Тож з театру артиста звільняти не будуть, якщо не буде відповідного рішення суду.

«Остап Ступка — актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звісно, ситуація, що сталася, глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо постраждалому якнайшвидшого одужання», — йдеться у коментарі театру.

Нагадаємо, Остап Ступка 4 квітня врізався у припаркований автомобіль, у якому перебував водій. Поліцейські встановили, що актор був у стані алкогольного сп’яніння. Тим часом постраждалого з травмами госпіталізували до лікарні. У Києві вже відбувся суд над Остапом Ступкою. Зокрема, актор до 5 червня перебуватиме на нічному домашньому арешті.

«Не вкрадіть мою красуню!» — герой «Холостяка-12» Топольський нарешті показав сексуальне селфі своєї обраниці

«Це мій вибір!» — Тіна Кароль прийняла рішення щодо російськомовних хітів у своєму репертуарі