in

Ексучасниця «ВІА Гри» Міша Романова закрутила роман з радником Зеленського та похизувалася обручкою

Журналістам вдалося розкрити інтригу, попри те, що співачка тривалий час приховувала обличчя свого бойфренда, фото з яким часто публікувала у соцмережах.

Загадковим коханим колишньої солістки групи «ВіаГра» Міши Романової виявився син відомого продюсера Олександра Роднянського, радник президента України Володимира Зеленського з економічних питань Алекс Роднянський.

У соцмережах співачка неодноразово публікувала спільні фото з таємничим чоловіком, ретельно приховуючи його обличчя, тим самим змушуючи шанувальників мучитися у здогадах.

«Я готова кричати на весь світ про те, що в мене найкращий коханий у світі. Саме ти радуєш мене день у день, саме ти надаєш мені сил, коли здається, що гірше бути не може. Я ніколи не втомлюся дякувати цьому життю за тебе, тому що ти – мій найкращий подарунок», – якось написала вона.

У новорічні свята вона також розпалила цікавість підписників фото з обручкою з синім каменем та прозорими натяками. Вона ще більше посилила інтригу, відмовившись відповідати на запитання своїх фоловерів.

Анна Трінчер шокувала новим фото, яке зробила після збільшення губ

Куди зникла від початку війни головний інспектор країни Ольга Фреймут