in

Куди зникла від початку війни головний інспектор країни Ольга Фреймут

Українська телеведуча Ольга Фреймут, справжнє прізвище якої Коник, була неабияк затребуваною та популярною на телебаченні у 2010-х роках.

Знаменитість працювала на різних провідних українських телеканалах, вела популярні шоу та мала чималу армію прихильників. Однак згодом популярність Олі почала згасати. Після 2020-го року ведуча взагалі не з’являється на телебаченні та майже нічого про себе не розповідає.

Як Оля Фреймут стала популярною на телебаченні

Успішна кар’єра знаменитості на телебаченні почалася від 2008 року. Оля разом з ведучими Сергієм Притулою та Олександром Педаном почала вести ранкове шоу «Підйом» на одному з українських телеканалів. Проєкт вони вели до 2011 року та вважалися «золотою трійкою».

Фреймут почала й далі розвивати кар’єру ведучою. Вона працювала у різних успішних проєктах, таких як «Ревізор», «Хто зверху?» та інших, отримувала нагороди, такі як «Телезірка», «Телетріумф» та інші, та мала шалену популярність.

Від 2014 року Оля перейшла на канал «1+1», де почала вести авторське шоу «Інспектор Фреймут». Також Фреймут працювала на таких шоу, як  «Голос країни. Перезавантаження», «Маленькі гіганти» та «На ножах». Утім після 2017 року зірка пішла з телеканалу, адже її контракт закінчився.

Зникнення Олі Фреймут з радарів публічності

Після 2018 року кар’єра телеведучої пішла на спад. Фреймут стала ведучою шоу «Оля», яке було адаптацією відомого американського формату «Шоу Елен Дедженерес». Однак проєкт виявився неуспішним і його закрили через місяць.

Вже 2020 року Фреймут взяла участь у проєкті «Танці з зірками». Хоч перемогу ведучій вибороти не вдалося, утім Оля разом зі своїм партнером Іллею Падзіною протрималася до 10 прямого ефіру.

Після «Танців з зірками» Оля зникла з радарів публічності. Час від часу знаменитість лише нагадувала про себе у соцмережах, а також давала на YouTube-каналах інтерв’ю та вчила правил етикету, через що іноді стала героїнею мемів.

Де зараз Оля Фреймут та чим вона займається

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Фреймут взагалі стала уникати публічності. Ще до початку російського вторгнення ведуча разом з двома дітьми поїхала до Франції, де вона хотіла святкувати день народження, яке мало відбутися 25 лютого.

Нині Фреймут перебуває у Великій Британії, де у неї є родичі. Вона живе там з дітьми – сином Валерієм та донькою Євдокією. Подейкують, що чоловік Олі – Володимир Локотко – теж з ними.

До речі, за кордоном Фреймут не сидить без роботи. У Великій Британії Оля працює у газеті Sunday Expres, пише у щотижневу колонку новини про Україну.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

Ведуча від початку повномасштабної війни майже нічого не публікує у своїх соцмережах, а особливо щось із особистого контенту. Час від часу знаменитість ділиться дописам про війну в Україні та інформує про різні благодійні збори коштів.

До речі, старша донька Фреймут, яка нині живе у США, теж з-за кордону допомагає рідній країні. Злата давала різні інтерв’ю, а також провела у своїй школі благодійний аукціон, де вдалося зібрати 260 тисяч доларів для українців. Ці кошти пішли на витрати на навчання у США дітей з України.

Ексучасниця «ВІА Гри» Міша Романова закрутила роман з радником Зеленського та похизувалася обручкою

Геть запутались: Настя Каменських новим зізнанням, що вони з Потапом не разом, збентежила шанувальників