in

«Апетитна українка!» — Світлана Лобода похизувалася п’ятою точкою, яку досягла тренуванням

Останнім часом відома українська артистка Світлана Лобода активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно зірка повернулась з-за кордону додому, втім пробула у рідному Києві недовго й вже встигла знову виїхати за межі країни. Наразі знаменитість готується до майбутніх концертів у Німеччині й інших європейських країнах. У рамках підготовки, схоже, знаменитість особливу увагу звертає своїй фізичній формі.

Нещодавно на сторінці знаменитості в Інстаграмі з’явилась нова фотографія. Світлана Лобода опублікувала кадр у кислотно-зелених спортивних лосинах і такого ж кольору топі. Артистка стояла спиною до камери, тому шанувальники могли побачити ідеальний стан зірки у всій красі. Неможливо не помітити, що співачка має підтягнуту фігуру. Схоже, що Лобода багато часу проводить у тренажерній залі.

Слід зазначити, що відома українська співачка часто займається спортом. На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість надихає шанувальників, показуючи свою спортивну рутину. Світлана Лобода полюбляє силові тренування, плавання, пілатес та навіть аеробіку. Крім того, зірку можна сміливо назвати акробаткою.

Нагадаємо, що артистка є мамою двох доньок. Старшу дівчинку Євангеліну знаменитість народила 2011 року, а ще через сім років зірка стала мамою вдруге – на світ з’явилась дівчина Тільда. До слова, під час другої вагітності українська співачка не припиняла займатись спортом. Ба більше, весь термін знаменитість підтримувала чудовий зовнішній вигляд, слідкувала за своїм здоров’ям – моральним і фізичним.

Тоді Світлана Лобода зізналась, що вдячна своїм батькам за чудову генетику, завдяки якій її фігура зберігала стрункість, а також за любов до спорту. Знаменитість впевнена, що жінка може мати чудовий вигляд протягом всієї вагітності, якщо буде уважно й серйозно до цього ставитись.

Як зараз виглядає спадкоємець Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва: продовжив справу батьків

Молдавський холостяк Дан Балан відгуляв розкішне весілля та показав наречену