in

Молдавський холостяк Дан Балан відгуляв розкішне весілля та показав наречену

Як би знаменитий виконавець Дан Балан не намагався приховувати правду про своє особисте життя, фанатам те й діло все ж таки вдається дізнатися про деякі його деталі. Зокрема до мережі постійно потрапляють дані про короткі інтрижки артиста, а також про його захоплення різними моделями, танцівницями, тощо.

Але усе це доволі доволі маленькі історії, які не мають продовження. За офіційною версією, Дан Балан усе своє життя був холостяком і жодного разу не був одруженим. Але в пресі з’являлася інформація іншого роду: мовляв, у двотисячних він побрався з румунською моделлю і навіть став батьком.

Але ці стосунки не витримали напруженого гастрольного графіку зірки і зруйнувалися через постійні ревнощі обраниці.

А от п’ятирічний роман з красунею Христиною Руссу був цілком цілком реальним, адже Дан не приховував своїх почуттів до дівчини.

Втім, побачити весілля Дана Балана його фанати поки що навіть не розраховують, хіба що поспостерігати за його виступами на корпоративах даного роду. У цьому випадку молдавський мачо користується великою популярністю.

Наприклад, незадовго до війни заможна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера. Обидва рази Дан виступав для пари: спочатку на Мальдівах, а потім в Києві. Іванна ніколи не приховувала, що молдавський мачо є її найулюбленішим виконавцем, і саме тому обидва рази виступав для її гостей.

Варто відмітити, що зіркове подружжя влаштувало торжество на приголомшливому рівні. Навіть сукня нареченої готувалася декілька місяців, що вже і казати про заклад, де приймали гостей, а також розкішні столи.

В сім’ї Балана, до речі, є людина, яка буває на весіллях частіше, ніж сам артист. Мова йде про його маму Людмило. Співачка ледь не щомісяця публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram по два відео зі свята кохання, і безумовно користується шаленою популярністю серед молдаван.

«Апетитна українка!» — Світлана Лобода похизувалася п’ятою точкою, яку досягла тренуванням

Телеведуча Наталія Мосейчук показала чоловіків, які щодня присутні у її житті та з якими часто виникають суперечки