in

Модні брови-ниточки, густий чубчик та «щербинка» між зубами: колега показав фото юної Примадонни

Декілька днів тому легендарна співачка Алла Пугачова відзначила черговий, 74-й День народження.

Десятки тисяч шанувальників відправили Примадонні привітання в соцмережах, у тому числі й зоряні співвітчизники артистки, які не побоялися таким чином викликати гнів влади. Відомо, що після того, як Пугачова з Галкіним не підтримали вторгнення в Україну та залишили Росію, там стало модним хейтити цих артистів та звинувачувати їх у зраді та інших мислимих та немислимих гріхах.

Серед тих, хто звернувся до Алли Борисівної з вітаннями, був 71-річний Народний артист Грузії Станіслав Садальський. У своїх побажаннях він зазначив, що Пугачова – благословенна жінка, оскільки вона здатна кохати.

«Привітаємо Аллусю. Алла співає про кохання. І тому благословенна. «Якщо людина здатна любити, усі її рани зціляться… Саму потаємну частину вашої істоти можна зцілити лише Любов’ю«, — Написав Садальський в Інстаграм.

Пугачова на свіжому фото 16 квітня

Слова привітання колега супроводжував серією архівних фото Алли Пугачової, зробленими 1975 року під час проб на фільм «Центровий з піднебесся». 26-річна співачка була з модними бровами-ниточками, густою чубчиком та характерною «щербинкою» між зубами. Сказати по правді, мало хто дізнається в дівчині, що позує в кадрі, нинішню Примадонну.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Станислав Садальский🎬 (@stas.sadalskiy)

«Вона не рабиня» — Сенсаційне зізнання бойфренда-іспанця Ані Лорак щодо її позиції: новий роман зрадниці тріщить по швах

Сліди невдалих пластичних операцій: нове фото Пугачової з перекошеним обличчям спантеличило підписників