in

«Вона не рабиня» — Сенсаційне зізнання бойфренда-іспанця Ані Лорак щодо її позиції: новий роман зрадниці тріщить по швах

Бойфренда-іспанця зрадниці України Ані Лорак на імʼя Ісаак вивели з себе статті й ролики українців, присвячені співачці. Зокрема, йдеться про сенсаційні заяви блогера Богдана Беспалова, з яким і вийшов на звʼязок новий коханий виконавиці. На емоціях, він видав ряд безглуздих «виправдань», які тільки глибше закопали репутацію Лорак.

Богдан Беспалов записав всю розмову і фрагментами опублікував у Telegram. Загальні підсумки він виклав у своєму відео на YouTube.

За словами блогера, Ісаак сам звʼязався з ним в Instagram, де після короткого діалогу запропонував поговорити по відеозвʼязку. У цій розмові іспанець видав, що немає нічого поганого в тому, що Лорак «прозоро» працює в Росії, тоді як гроші з її податків країна-агресор згодом спрямовує на терор в Україні.

На запитання, чому Лорак не дає інтервʼю українським журналістам, проте розмовляє з затятими пропагандистами з РФ, Ісаак заявив, що укрЗМІ «маніпулюють, виривають з контексту і не заслуговують її уваги».

Іспанець спробував виправдати свою дівчину, назвавши її «особливою» і зауваживши, нібито Ані Лорак постраждає від висловлення своєї позиції сильніше, ніж будь-хто інший. Як саме її безтурботне життя на курорті може потрапити під удар, Ісаак пояснив згодом.

Роздратований масажист також додав, що українці не поважають вибір співачки, бо вони «ультранаціоналісти». Зі слів іспанця, співвітчизники Лорак не можуть боротися за свободу, адже в них «її немає».

Ісаак також видав, що 140 мільйонів росіян не потрібно ненавидіти, адже не всі вони підтримують війну, як, наприклад, сама Лорак. Не витримавши натиску співрозмовника, бойфренд співачки випадково проговорився, чому вона ігнорує геноцид свого народу.

«Народившись в своїй країні, ти що – раб? Вона не рабиня України. Вона просто хоче розвиватися, стати популярнішою та заробляти гроші», – сказав Ісаак.

Судячи з емоційної розмови, можна зробити висновок, що коханого виконавиці зачепили правдиві слова про неї. Він навіть спробував вперше «відбілити» її імʼя перед українцями, хоч і невдало.

Заради миру піде на передову в колготках: путініст Кіркоров відреагував на жарти максима Галкіна в його сторону

Модні брови-ниточки, густий чубчик та «щербинка» між зубами: колега показав фото юної Примадонни