in

«Може бути двійня» — співак Позитив зізнався, що готується з коханою до весілля та до народження дітей

Колишній учасник дуету «Время и стекло», український співак Позитив (справжнє імʼя – Олексій Завгородній) поділився, що серйозно налаштований щодо майбутнього зі своєю коханою, імʼя якої він тримає в таємниці. Артист зізнався, що вже думає про весілля і хоче, щоб церемонія пройшла так, як про це мріє його обраниця.

Виконавець впевнений, що готовий до подружнього життя та народження дітей. Про це він розповів в інтервʼю ЖВЛ на YouTube.

«Я точно скажу, що дійсно готовий до родини, до сімʼї. І воно вже хочеться. Я думаю про те весілля, про яке мріє моя кохана. Ми ж знаємо точно, що для дівчат це все. Це свято для них, тому хочеться, щоб було так, як вона захоче», – посміхаючись, поділився Позитив.

Власні діти 33-річного артиста також не лякають, адже він багато часу проводить з похресником. Співак припускає, що в нього можуть народитися двійнята, адже артист має сестру.

«Ми ж двійнята із сестрою, тому я знаю, як справлятися з дівчинкою. Я знаю, що таке – жити з дівчатами. Я думаю, що може бути двійня, і це кльово», – додав Олексій Завгородній.

Варто зауважити, що поміж шанувальників Позитива давно ходять чутки, що він зустрічається зі своєю експартнеркою по шоу «Танці з зірками» Юлією Сахневич.

Пікантний фотосет: холостячка Ксенія Мішина знялась топлес аби похизуватись результатом схуднення

«Геть дідок поїхав розумом» — Філіпа Кіркорова висміяли після низки пластичних операцій